bizov Публикувано 10 Април, 2010 Доклад Сподели Публикувано 10 Април, 2010 Проблема е следния много клиенти ми се оплакват че немогат да ъплаудват торенти и немогат от тях да теглят микротика ги ограничава по някав начин но си нямам и на идея.... Дали някой портове са забранени но попринцип нищо несъм ограничавал Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 Mile Отговорено 10 Април, 2010 Доклад Сподели Отговорено 10 Април, 2010 NAT ? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 bizov Отговорено 10 Април, 2010 Автор Доклад Сподели Отговорено 10 Април, 2010 Ами по принцип го прегледах но несъм много на вие сас него защото и без това тои много правила които да забраняват някои процеси или портове аз затова питам ако може някои да ме насочи :-\ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 Администратор 111111 Отговорено 10 Април, 2010 Администратор Доклад Сподели Отговорено 10 Април, 2010 Пусни си UPnP и го настрой явно е че не си с публични адреси Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 bizov Отговорено 10 Април, 2010 Автор Доклад Сподели Отговорено 10 Април, 2010 Ами пусках го но ефекта е нулев четах въе един пост там имаше подобен проблем но явно нее само това .... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 NetworkPro Отговорено 11 Април, 2010 Доклад Сподели Отговорено 11 Април, 2010 Ако скоростите са ниски на upload-а това е заради uTP. Чиста кирия е тоя протокол. Мухахаха. - Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 bizov Отговорено 11 Април, 2010 Автор Доклад Сподели Отговорено 11 Април, 2010 Проблема е че ваобще няма скорости.... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 MiPSus Отговорено 11 Април, 2010 Доклад Сподели Отговорено 11 Април, 2010 Ами по принцип го прегледах но несъм много на вие сас него защото и без това тои много правила които да забраняват някои процеси или портове ..... Ми недей го ползва , като не си НАЯСНО с НЕГО, който и да е той ... и яз можем, и тате може, ма козата си сака пръч! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 bizov Отговорено 13 Април, 2010 Автор Доклад Сподели Отговорено 13 Април, 2010 Ми недей го ползва , като не си НАЯСНО с НЕГО, който и да е той [img alt=]http://mikrotik.dupnica.net/Smileys/default/cool.gif Умник .... Благодаря за помоща.. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 MiPSus Отговорено 14 Април, 2010 Доклад Сподели Отговорено 14 Април, 2010 .... Благодаря за помоща.. На теб няма как да ти се помогне в случая не чуваш ли тишината на форума, или поне ПЕТЕЛА? ... и яз можем, и тате може, ма козата си сака пръч! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 bizov Отговорено 14 Април, 2010 Автор Доклад Сподели Отговорено 14 Април, 2010 Незнам аз какво чувам ама като те гледам ти ваобще неги чуваш тези петли колега... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Въпрос
bizov
Проблема е следния много клиенти ми се оплакват че немогат да ъплаудват торенти и немогат от тях да теглят микротика ги ограничава по някав начин но си нямам и на идея.... Дали някой портове са забранени но попринцип нищо несъм ограничавал
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
10 отговори на този въпрос
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване