peterol Публикувано 28 Март, 2010 Доклад Сподели Публикувано 28 Март, 2010 някой слагал ли е скрипт за наностейшън2 за блокиране на клиенти със сигнал под определено ниво.става въпрос за хот спот и клиенти със лаптопи, примерно да не се закачат ако сигнала им е под -75.наното няма тази опция като микротика и ми подхвърлиха че е възможно да стане със скрипт инсталиран през телнет Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Отговорено 29 Март, 2010 Доклад Сподели Отговорено 29 Март, 2010 И аз съм се замислял дали няма начин... Ама там малко ми куцат нещата :'( Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
stanioomega Отговорено 29 Март, 2010 Доклад Сподели Отговорено 29 Март, 2010 Търсил сам доста из нета за това , но и аз нищо не намерих Еб.ш не еб.ш на .уя времето минава ... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MiPSus Отговорено 1 Април, 2010 Доклад Сподели Отговорено 1 Април, 2010 Ами готов няма , но можеш да си напишеш такъв: с iwlist ath0 peers виждаш свързаните клиенти Ако питаш мен по добре си настрой ръчно ASK-a на 100-200 метра. ... и яз можем, и тате може, ма козата си сака пръч! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване