¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Публикувано 28 Март, 2010 Доклад Сподели Публикувано 28 Март, 2010 Суичовете са от типа "Board Only" REPOTEC RP-1708 K. За повече информация на ЛС или на 0886811477. Намират се във Варна. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
zwicky Отговорено 29 Март, 2010 Доклад Сподели Отговорено 29 Март, 2010 Ще ти звънна утре :'( Имат ли някакви загуби или си работят нормално ? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Отговорено 29 Март, 2010 Автор Доклад Сподели Отговорено 29 Март, 2010 При 65500 пинг на порт средно по 3-4 мин не са показали.. От това повече немога да кажа като цяло мрежата си работеше идялно. Просто се заменят с по-добри. Ако не ти вдигна прати смс да ти се обадя после. Пък и на тази цена едвали ще се занимавам да ги тествам по обстойно - по-скоро бих замерил някой с тях :'( п.п. За твое успокоение преди да ги пратя може да ги пусна на бързо пак да минат по няколко паРкета. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
zwicky Отговорено 29 Март, 2010 Доклад Сподели Отговорено 29 Март, 2010 Мерси за изчерпателния отговор. На мен ми трябват около 5 работещи, за да закърпя едно трасе в едно село но ще ги взема всичките ще се свържа по телефона но не знам дали ще е днес че много работи ми се събраха :'( Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Отговорено 30 Март, 2010 Автор Доклад Сподели Отговорено 30 Март, 2010 С колегата измислихме друга схема така, че тези са на Нова цена 30 лева! Тествани повторно ей сега :'( Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Отговорено 30 Март, 2010 Автор Доклад Сподели Отговорено 30 Март, 2010 Запазени за Intel Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts