jack82 Публикувано 27 Март, 2010 Доклад Сподели Публикувано 27 Март, 2010 Здравеите искам да сподела какво постигнахме с 2 NanoStationM5 на растояние 4 км.Едното нано като АП а другото като клиент варзахасе на сигнал -65 -67 CCQ 100 процента ефира е мн чист, за очудване е по добре работи без AirMax пуснахме пинг мейду двете устроистава на 65500 пакета варвяха на 20 мс.Утре ще тстваме колко ще прекарат като трафик т мисалта ми беше колко клиента могат да се варжат на ното по лан ще са клиентите без да омазва мислим да им пуснем по 8/2 мегабита, става вапрос за едно малко село от 10-15 клиетна ще сам благодарен ако някой даде компетентен отговор благодаря предварително :'( Неграмотен съм, не ми се смейте на правописа. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
netronix Отговорено 27 Март, 2010 Доклад Сподели Отговорено 27 Март, 2010 Аз съм пуснал на 3.5 км едно селце с 30 абоната. тъкмо щях да гледам кви нива дава че бях го заебал, обаче някой хакер им хакнал паролите :'( Утре ще идем да ги ресетнем и този път без реални ай пи та Wireless is more temperamental & variable than a woman’s mood! "no matter how hard you try, you just can NOT please everyone" "където глупостта е образец-там разума е безумие.."Гьоте Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jack82 Отговорено 27 Март, 2010 Автор Доклад Сподели Отговорено 27 Март, 2010 да разбирам ли че за 15 тина абоната няма да имам проблеми шеипара ще баде 8 или 10/2 мегабита Неграмотен съм, не ми се смейте на правописа. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
netronix Отговорено 27 Март, 2010 Доклад Сподели Отговорено 27 Март, 2010 Не трябва да има проблем, аз им пускам 12/4 , но нищо не съм тествал. Просто сложихме ги, и ей сега се сетих да погледна за кво иде на реч, даже и паролите бяха останали май по дифолт, и стана то :'( сега няма влизане... Wireless is more temperamental & variable than a woman’s mood! "no matter how hard you try, you just can NOT please everyone" "където глупостта е образец-там разума е безумие.."Гьоте Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jack82 Отговорено 30 Март, 2010 Автор Доклад Сподели Отговорено 30 Март, 2010 мерси за отговора стана линка убиец аз лично несам ходил още но колегата каза че са минали 60 мегабита тиа дни като остана малко по свободен ще отида да направя малко тестове а и ето как се варзаха нанотата с много настроики http://prikachi.com/images.php?files/1470238K.jpg Неграмотен съм, не ми се смейте на правописа. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Rompii Отговорено 3 Април, 2010 Доклад Сподели Отговорено 3 Април, 2010 Това с вградените антенки ли е? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jack82 Отговорено 3 Април, 2010 Автор Доклад Сподели Отговорено 3 Април, 2010 да с вградените антени то няма сма конектор 60 мегабита в двете посоки Неграмотен съм, не ми се смейте на правописа. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
netronix Отговорено 3 Април, 2010 Доклад Сподели Отговорено 3 Април, 2010 Вършат работа, важното е колко пакета в секунда ви интересуват... Wireless is more temperamental & variable than a woman’s mood! "no matter how hard you try, you just can NOT please everyone" "където глупостта е образец-там разума е безумие.."Гьоте Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване