Mile Отговорено 8 Април, 2010 Доклад Сподели Отговорено 8 Април, 2010 Моя грешка... Живял съм в дълбока заблуда за медния чифт... БТК и ADSL ^^ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор kokaracha Отговорено 8 Април, 2010 Администратор Доклад Сподели Отговорено 8 Април, 2010 Ми ходи у Търново и си пускай оптикО за 25 леуа,що чиниш у туи забутано село дето само омразния виваком е вървежен.Още по интересно е че искаш от адсл дето е 25 леуа да точиш освен интернет, нафта и бензин,бУизнес да правиш, дет се вика шеих-а на интернета у селото да станеш.Нали разбра вече че печелим основно от такива хора като тебе . Use since OpenBSD 3.x FreeBSD 4.x Centos 5.x Debian 3.x Ubuntu 7.x Аз съм фен на OpenWRT. Горчивината от лошото качество остава дълго след като е преминало удоволствието от ниската цена. _____________________________ ___|____|____|____|____|____|__ _|____|____|____|____|____|____ ___|____|_ Удряй _|____|____|__ _|____|___ главата ___|____|____ ___|____|_ си тук!! |____|____|__ _|____|____|____|____|____|____ ___|____|____|____|____|____|__ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор Велин Отговорено 9 Април, 2010 Администратор Доклад Сподели Отговорено 9 Април, 2010 ейй заради тоя виваком се държите като ущипани девойки. Малко сдържаност и уважение не е излишно. Не отговарям на постове написани с шльокавица! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Joro_Blg Отговорено 9 Април, 2010 Доклад Сподели Отговорено 9 Април, 2010 Моите 25 лева са в същност 42, преди това 70, преди това 120. Набий си в главата най-сетне, че не са 25. Имаш проблеми със запомнянето или разбирането? За 25 лева в Търново ти пускат оптика, светлинни години са пред Виваком. Ти що се дървиш сега такъв?Прочете ли какво ти пише в договора?Скоростта е негарантирана и е ДО 12 Мбит.Което може и да е 6 Мбит.Като искаш гарантирани скорости,плати си.Ама там цените са доста над тези твои 25 лв.За 25 мбит международен и 75 Мбит пиъринг ми казаха 3300 лв.Тъкмо да заспя и добавиха,че това е цена без ДДС. http://www.joro711.com Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Joro_Blg Отговорено 9 Април, 2010 Доклад Сподели Отговорено 9 Април, 2010 На кое да отговоря бе, пич? На високочестотните ти кабели ли? Да рУптая, че имаш високи претенции от ниско ниво (оти дори 120лв не са кой знае колко) към БТК? Да се чудим каква глава може да роди мисъл "оти не пуснат ЛАН" точно тия БТК? Много са ми въпросите дето ще треа да реша... Ми селянин съм си.. даже селяндур.. ма за у дома съм си добАр ^^ Миле,почувствах се леко обиден.Май въпроса с ЛАН-а беше за мен.Дреме ми дали ще пуснат или нема да пуснат. http://www.joro711.com Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mile Отговорено 9 Април, 2010 Доклад Сподели Отговорено 9 Април, 2010 Не беше. Просто беше на майтап въпреки, че прочитайки го сега не ми звучи така. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Отговорено 30 Април, 2010 Доклад Сподели Отговорено 30 Април, 2010 В момента сайта им е "свързан" ама към някъде другаде! ;D ;D http://img718.imageshack.us/img718/643/vivacom.png Koгато напиша vivacom.bg и ме праща да се логна... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
emc1000 Отговорено 30 Април, 2010 Доклад Сподели Отговорено 30 Април, 2010 Да и при мен е така ... Ми дай да се логнем Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
emc1000 Отговорено 16 Август, 2010 Доклад Сподели Отговорено 16 Август, 2010 Миналата Неделя вечерта трещя, гърмя ... и нета стана бозица. Отварям страницата на модемчето и какво да видя: Upstream е целия в грешки. Оттам и ниската скорост. Дадох за повреда и миналата седмица двама специалиста дошли в къщи. Гледали стрували, правили и толкова можела да поддъжда линията. В Неделя и преди това не беше така ... Нямаше греши, модема си се свързваше на 1780 kbps. От Понеделник вече не може. Това ако не е безхаберие ... кажете какво е. Днес минах през бизнес центъра, взех си една жалба. Между временно пак звъннах на 123, пак дадоха заявка. Толкова ли е трудно да се измери едно земно съединение или да се потърси проблема не ми е ясно ... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Отговорено 16 Август, 2010 Доклад Сподели Отговорено 16 Август, 2010 E oще не си постоял 2-3 месеца без нет както някой техни клиенти ( ама им вземат паричките ) така, че още неможе да се оплакваш . Или модема го е отнесъл или някъде някой шкаф е пълен с вода както обичайно става.. Пусни молба да ти се направи проверка и профилактика на ЦЯЛОТО трасе от тях до вас. p.s. Eдитни поста, че :shock: работи на другия форум само Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
emc1000 Отговорено 16 Август, 2010 Доклад Сподели Отговорено 16 Август, 2010 Готово. Сега ... мисля си, възможно ли е кабела от кутията с многочифтовия кабел към къщата до сплитерчето да прави проблеми или всичко е преди кутията ... Казах им на хората, еди къде си има муха, да не е под вода. Отговора не е. Пробвах с друг модем, същата работа. Ама тези елементи, които са идвали имам чувството, че въобще не им се е занимавало ... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Отговорено 16 Август, 2010 Доклад Сподели Отговорено 16 Август, 2010 Преди време като пусках адсл ките ги накарах да минат по цялато трасе тъй като се чуваха сигнали от космоса в слушалката. Оправиха ги за 1-2дена. После имах проблеми пак и се оказа един разпределителен шкаф в съседния блок на който уплатненията му са подали или незнам но като го отвориха се изля като аквариум... Казвай им да си гледат цялото трасе и да се опраят все пак за това си плащаш за да имаш услуга! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
emc1000 Отговорено 16 Август, 2010 Доклад Сподели Отговорено 16 Август, 2010 И аз така смятам ... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
emc1000 Отговорено 27 Август, 2010 Доклад Сподели Отговорено 27 Август, 2010 Без жалба, след поредното обаждане, този път направо казах на оператора да ми се смени чифта и резултата е: Значи можело ... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
master Отговорено 21 Септември, 2011 Доклад Сподели Отговорено 21 Септември, 2011 Вчера и днес имат сериозни проблеми с АДСЛ ките до колкото виждам и то не е само в едно населено място. Както и доста не приятни проблеми с МАН-те. Отговора за момента е " Проблема е централен от София - нищо не може да направим" Analog Audio™ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване