Администратор 111111 Отговорено 26 Март, 2010 Администратор Доклад Сподели Отговорено 26 Март, 2010 ма вие май не возите "колегите" в багажника на екскурзия в гората после ви е едно спокойно след като ги оставите да се приберат пеш по гащи Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор Велин Отговорено 26 Март, 2010 Администратор Доклад Сподели Отговорено 26 Март, 2010 Стигне ли се до такава конкуренция става мазало.. Не отговарям на постове написани с шльокавица! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Отговорено 26 Март, 2010 Доклад Сподели Отговорено 26 Март, 2010 Много жалко е, че рядко се засичам с тия "колеги" иначе няма да им правя услугата да са в багажника ами да бягат вързани след него. По отношение на кутиите на сп нет. В момента дори немога да се сетя какви ползват те?! Просто не съм се интересувал особено. Утре ще направя снимки на наще и ще пусна . Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mile Отговорено 26 Март, 2010 Доклад Сподели Отговорено 26 Март, 2010 При нас е мир и любов... Варианта аз давам без пари ама оня ми прави дъмпинг Тоест това не е бизнес. Прехранваме се засега по време на обучението и трупаме експириънс. В коя друга работа ще имам щастието да псувам в сняг до кръста некакъв безименен юзер? Или да влача акумулатори на върхове... Понякога за разнообразие и електрожени, каски, въжета и т.н. Рейки, стойки, макари... За некви 70-80ст дневно да слугувам на пешкири дето не могат да се ориентират в "компютърчетата има ли ги?" В тел указателя да имаш повече юзери отколкото познати (главно с цел да не се преебеш да вдигнеш). За чий ми е конкуренция, като юзерите са истинския враг Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Отговорено 27 Март, 2010 Доклад Сподели Отговорено 27 Март, 2010 Пресен пример от преди 15мин! 4 антени на 2,4GHz и 2 на 5GHz изведнъж изчезнаха от стойките си. Ако някой му предлагат евтино панелки като на антени.нет 2415 и гридове "5Ghz Grid Dish Antenna 24dBi" нека да пусне едно ЛС ще му ги оставя и ще му доплатя ...Имат "набити" символи "NSE" на металните части който се виждат много ясно . Както каза един колега решат ли .... Много ме е яд, че не съм там на въпросното място и по същото време.. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
he3 Отговорено 27 Март, 2010 Доклад Сподели Отговорено 27 Март, 2010 преди 5 мин два гигабитови суича изчезнаха след малко ще отида да проверя какво е станало edit.суичовете ги няма заедно с кутията Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор Велин Отговорено 27 Март, 2010 Администратор Доклад Сподели Отговорено 27 Март, 2010 Пресен пример от преди 15мин! 4 антени на 2,4GHz и 2 на 5GHz изведнъж изчезнаха от стойките си. Ако някой му предлагат евтино панелки като на антени.нет 2415 и гридове "5Ghz Grid Dish Antenna 24dBi" нека да пусне едно ЛС ще му ги оставя и ще му доплатя ...Имат "набити" символи "NSE" на металните части който се виждат много ясно . Както каза един колега решат ли .... :'( Много ме е яд, че не съм там на въпросното място и по същото време.. Е къде са били закачени тез антени и как са стигнали до тях ? Не са ли на високо? Не отговарям на постове написани с шльокавица! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Joro_Blg Отговорено 27 Март, 2010 Доклад Сподели Отговорено 27 Март, 2010 Според мен е много трудно да се прави интернет-бизнес в България.Ако въобще може да се нарече бизнес. http://www.joro711.com Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mile Отговорено 27 Март, 2010 Доклад Сподели Отговорено 27 Март, 2010 Добро утро ^^ Да продаваш интернет е като да пишеш наново "Големите надежди", но пък е забавно. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Отговорено 27 Март, 2010 Доклад Сподели Отговорено 27 Март, 2010 Антените са на стойки на капандурите на блока. he3 - това в кой град/квартал ? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
he3 Отговорено 27 Март, 2010 Доклад Сподели Отговорено 27 Март, 2010 град.Обзор ама и във варна са ми крали неща около района на ул.Георги Бенковски Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Отговорено 27 Март, 2010 Доклад Сподели Отговорено 27 Март, 2010 С какви кутии си ? Ако си с пвц.... ясна е работата. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
NetworkPro Отговорено 27 Март, 2010 Доклад Сподели Отговорено 27 Март, 2010 То аз май заедно с конкуренцията работя :'( Това е защото не ми пука В малко населено място добрите конктакти са по-ценни от парите. - Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Отговорено 27 Март, 2010 Доклад Сподели Отговорено 27 Март, 2010 То това няма нищо общо. Аз подържам с много фирми контакти но те не са 2-3 тук. Освен това не е знае дали са от лицензирани ISP та или от някой други. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор Велин Отговорено 27 Март, 2010 Администратор Доклад Сподели Отговорено 27 Март, 2010 Антените са на стойки на капандурите на блока. катинари и сигнализация, нещо от сорта за събуждане на блока даже и прожектори да се пускат. Не отговарям на постове написани с шльокавица! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване