kmeta Публикувано 17 Март, 2010 Доклад Сподели Публикувано 17 Март, 2010 имам трасе 32 км с два Wisp Station 5. Антените са параболи 60 см, облъчвателите еднополярни, кабелите са по 1 м, алуминиеви кутии. Всичко това работи от 3 дни. Проблемът е, че през деня сигналът е около -72 dBm, но като започне да се стъмва сигналът започва да намалява и достига до около -88 dBm. Това се случва всяка вечер и през деня трасето тръгва отново. Каналът е свободен, CCQ-то е 100%. Някакви идеи? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
geltexxx Отговорено 17 Март, 2010 Доклад Сподели Отговорено 17 Март, 2010 мен са ме учили че линк с ниво на сигнала над -68дб не е линк защо не сложиш см9 с някакви рб-та и по големи антени!ще има резултат! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kmeta Отговорено 17 Март, 2010 Автор Доклад Сподели Отговорено 17 Март, 2010 съгласен съм,че сигналът е нисък. Но защо става по-нисък вечер? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор Велин Отговорено 17 Март, 2010 Администратор Доклад Сподели Отговорено 17 Март, 2010 Може да е от природните дадености , но определено за 60 см чинии на 32км яко си избузил картите ние на такова разстояние се запасявахме поне със 120-140см. Ако всичко ти е ок и няма вода по кабели и облъчватели мисли за смяна на антените с по - големи. Не отговарям на постове написани с шльокавица! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване