NetworkPro Отговорено 8 Юли, 2010 Автор Доклад Сподели Отговорено 8 Юли, 2010 http://www.nexcom.bg/products_nDLS_all.html - Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Отговорено 8 Юли, 2010 Доклад Сподели Отговорено 8 Юли, 2010 Те хората като чуят БТК почват да ги псуват, тука тия едни особено за 1 ден 4 различни човека чух да се оплакват много яко как от 2-3месеца нямат нет или ако имат е по 1-2 часа на ден и 4-5 пъти ходили техници и пак така. И малко е кофти да почне друг да пуска ADSL просто започна много кофти слава да му се носи... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
vtbg59 Отговорено 9 Юли, 2010 Доклад Сподели Отговорено 9 Юли, 2010 Те хората като чуят БТК почват да ги псуват, тука тия едни особено за 1 ден 4 различни човека чух да се оплакват много яко как от 2-3месеца нямат нет или ако имат е по 1-2 часа на ден и 4-5 пъти ходили техници и пак така. И малко е кофти да почне друг да пуска ADSL просто започна много кофти слава да му се носи... Не бъркай протокола ADSL с услугата на БТК (Виваком) , с тези кабели от преди 'христа' и мъкнат 6-9Mbps е цяло чудо. http://85.217.162.250:8066/btk.avi user : adsl passw: adsl "Само две неща са безкрайни - вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен." Алберт Айнщайн "...една мрежа е толкова добра колкото нейните създатели..." безспорен факт ! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Отговорено 9 Юли, 2010 Доклад Сподели Отговорено 9 Юли, 2010 Аз не я бъркам тъй като имам няколко е верно DSL ли.. но хората говорят..... "тоя адсл е много скапан... " Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Собственик SS7 Отговорено 9 Юли, 2010 Собственик Доклад Сподели Отговорено 9 Юли, 2010 Защо почти никой не предлага cDSL през бтк ли ? Да - закона задължава БТК да осигурява достъп на други оператори, ама не казва за колко пари да става това. И бтк осигурява - на цени , конкуриращи ползването на каналите им, та и по високи. Отделно за колокация и т.н. Финансово самоубииство е някой да предлага адсл през кабелите на бтк. Орбител се пробваха и ...... нека skyfx каже докъде са я докарали. А за бтк-айски ядсл - услугата не е лоша , но е доживотна. Няма отказване - на мен ми натресоха неустойка на отдавна изтекъл и никога неподновяван договор . Договора беше от съвсем старите заявки - в които нямаше хитринката за автоматично подновяване с 12/24 месеца. Но това не попречи на измамническата компания да ми тресне неустойка в последната фактура. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
NetworkPro Отговорено 9 Юли, 2010 Автор Доклад Сподели Отговорено 9 Юли, 2010 - Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
NetworkPro Отговорено 7 Февруари, 2011 Автор Доклад Сподели Отговорено 7 Февруари, 2011 http://us.zyxel.com/Products/details.aspx?PC1IndexFlag=20040812093058&CategoryGroupNo=1A6BF683-E69C-4126-BB46-D98DE03780DB Ето го устройството дето подхожда на тази тема от Ланком преп. енд юзър цена без ДДС 274 лв/бр Аз предлагам някой да купи две, да ривърс-енджиниърне и да можем да хакваме разни ADSL модеми да работят point-to-point - Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Отговорено 10 Февруари, 2011 Доклад Сподели Отговорено 10 Февруари, 2011 не е ли по изгодно да се пусне дсл? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
NetworkPro Отговорено 10 Февруари, 2011 Автор Доклад Сподели Отговорено 10 Февруари, 2011 ако питаш за Адсл - малко са мегабитите. - Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване