bambo Отговорено 28 Април, 2010 Доклад Сподели Отговорено 28 Април, 2010 До колкото си спомням ми ги донесоха директно в офиса от BulPOST ама... може и да бъркам. Доставката не беше нищо страшно, върза ми се сметката и със нея. Пък и при положение че в БГ въпросните булети се появиха 2 месеца по-късно... Друг е въпроса че първите фърмуери беха неизползваеми де, ама УБНТ бързо влезнаха в час... Ама пак ви казвам, смятайте хубаво, има си доставка, има си такса в банката при превода, ала бала... да не стане после ма то илзлиза по-скъпо отколкото от БГ... много е вероятно да е точно така. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Rompii Отговорено 28 Април, 2010 Доклад Сподели Отговорено 28 Април, 2010 Аз предпочитам да поизчакам малко и да си ги взема от Бг. Едно че е доста по - лесно пазаруването, друго че гаранцията е по - сигурна. Все пак трябва да стимулираме и нашата икономика Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
PcTuninG™ Отговорено 28 Април, 2010 Автор Доклад Сподели Отговорено 28 Април, 2010 И аз искам да взема от тука ама не може една румъния , и гърция да има а тука не и какво да стимулираме нашата икономика като цените тука са почти със 30% по високи . Не казвам примери просто казвам истината това ако му викаш стимулиране евала му кажи Винаги е било така сега някой ще каже еми транспорт има и такива . Еми има да ама нали са дистрибутори и им ги дават на по ниски цени . Като отидеш на Борсата домата не е 2.50 за кило а 2 лева така , че за какво говорим просто . Не казвам без пари а на нормални и достъпни цени. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
PcTuninG™ Отговорено 5 Май, 2010 Автор Доклад Сподели Отговорено 5 Май, 2010 Добра новина . дано да си заслужават чакането след празничните дни ще си поръчам и ще пиша коментар тука със резултати . Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Rompii Отговорено 13 Май, 2010 Доклад Сподели Отговорено 13 Май, 2010 Никой ли не е поръчал още? Направи ми впечатление че в съседните държави NS5M е по - скъпо от NBM, а тук е обратното. Нали трябва да насърчаваме Бг икономиката. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mile Отговорено 13 Май, 2010 Доклад Сподели Отговорено 13 Май, 2010 Икономика не е търговията... Ко ще насърчаваш? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Rompii Отговорено 13 Май, 2010 Доклад Сподели Отговорено 13 Май, 2010 Има и друг въпрос - гаранциите, мн по лесно е закупено нещо от бг да се подмени отколкото от чужбина. Друг е въпроса на каква цена Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
PcTuninG™ Отговорено 13 Май, 2010 Автор Доклад Сподели Отговорено 13 Май, 2010 По късно ще публикувам снимки и резултати ако успея днес да ги тествам Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivo Отговорено 13 Май, 2010 Доклад Сподели Отговорено 13 Май, 2010 Има и друг въпрос - гаранциите, мн по лесно е закупено нещо от бг да се подмени отколкото от чужбина. Друг е въпроса на каква цена Лично на мен не ми се е случвало да търся и съответно да ми признаят гаранция за безжично устройство. Обикновено щетите са на ЛАН порт и няма кой да ти признае гаранция в БГ за такова нещо, така че ми е все едно от къде го купувам ( малко неща са от БГ заради цените тук). Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Rompii Отговорено 14 Май, 2010 Доклад Сподели Отговорено 14 Май, 2010 Днес тествах на масата и получих реални 99,8% натоваране на мрежовата карта на компа. Утре като ги монтирам ще постна резултати от тестовете в полеви условия, като недостатък мога да отбележа че веднъж като се съединят 2-те части на корпуса ми беше невъзможно да ги разделя пак и съответно беше трудоемко да се сложи рж-то. Липсва опция за дистанционно ресетване или поне не видях такова. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
PcTuninG™ Отговорено 14 Май, 2010 Автор Доклад Сподели Отговорено 14 Май, 2010 И аз днес пробвах 2 бр бриджове ама нещо не ми хареса резултата и утре ще повъртя още . Колега относно разделянето на двете части и аз се мъчех Има едино каналче което леко се надига с отверка и се изважда предната част друг начин няма прилагам и снимка Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Rompii Отговорено 14 Май, 2010 Доклад Сподели Отговорено 14 Май, 2010 На каква дистанция ги мъчи, някой друг съвет може да ми е полезен за утре да не се връткам много че ще подменям работещ линк и не е желателно мн време да няма нет какви бяха нивата на сигнала и какви бяха резултатите с airmax и без него. Предполагам ползваш 40 mhz лента. По чуждите форуми пише че предната част като се завъртала на 180 градуса имало положителен ефект. Предполагам си ги префлашнал с новата версия която отстранява софтуерни проблеми с мощноста. 10х за инфото относно отварянето, аз не исках да ги напъвам Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
PcTuninG™ Отговорено 14 Май, 2010 Автор Доклад Сподели Отговорено 14 Май, 2010 Значи дистанцията е 6 км ти на каква дистанция смяташ да пускаш ? Ще постна някой снимка да видиш какво показва реално прекара 20 мб с аирмакс без него е боза не съм префлашнал нищо карам си с тази който дойдоха. Утре ще се мъча да насоча още антените и ще пиша какво е станало Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
NetworkPro Отговорено 14 Май, 2010 Доклад Сподели Отговорено 14 Май, 2010 Я виж на NanoStation M5 пише Аuto 40, но разстоянието е 1км - Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Rompii Отговорено 15 Май, 2010 Доклад Сподели Отговорено 15 Май, 2010 Значи дистанцията е 6 км ти на каква дистанция смяташ да пускаш ? Ще постна някой снимка да видиш какво показва реално прекара 20 мб с аирмакс без него е боза не съм префлашнал нищо карам си с тази който дойдоха. Утре ще се мъча да насоча още антените и ще пиша какво е станало Значи преди да насочваш наново антените аз 20 мегабита хващах с НС5 на 5 км дистанция, според мен трябва да направиш 4 неща преди да въртиш антените. 1.http://www.ubnt.com/forum/showthread.php?t=20761 ей тука пише защо е ВАЖНО да се префлашне 2. Сложи 40 mhz лента на канала ( качва почти 2-ти трафика) 3. Маркирай Channel Shifting и пробвай на 5810 mhz ( постепенно сваляй ако е мн зашумен ефира) 4. На къси разстояния air maxa се маха понякога, пробвай задължително и без него. Пиши после какво е станало, тука всеки момент ще мине буря, дано следобед е хубаво времето да направя проба и аз. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване