Joro_Blg Публикувано 7 Март, 2010 Доклад Сподели Публикувано 7 Март, 2010 Някой има ли идея каква карта максимум като големина може да се сложи на този борд? http://www.joro711.com Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 ¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Отговорено 7 Март, 2010 Доклад Сподели Отговорено 7 Март, 2010 Ами аз пробвах с 4г. и не захапа.... с 2ика си работи от почти 6 месеца. Но има значение от марката в момента е с kingston. Иначе 4 ката беше пак такава но не я разпозна и само се набутах тогава с нея но то си беше ясно, че е риск. Иначе бях си вкарал от китай едни 8 ци който са малко бавни но за гсм те са супер.. и с нея не тръгна. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 Joro_Blg Отговорено 7 Март, 2010 Автор Доклад Сподели Отговорено 7 Март, 2010 А има ли вариант да се използва за нещо като фтп или хттп-сървър на самия рутер? http://www.joro711.com Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 ¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Отговорено 7 Март, 2010 Доклад Сподели Отговорено 7 Март, 2010 Ами според мен не но не съм 101% сигорен. Аз я ползвах тогава тъй като се налагаше да кеширам и ми трябваше място.. Но сега просто си е закачена и нищо не правя дори си мислех да я махам ама има голям up time и не ми се бута... Мисля, че някъде из сайта им пишеше с какви карти работи но го бях мярнал след като бях купил картите... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 Boyan Отговорено 7 Март, 2010 Доклад Сподели Отговорено 7 Март, 2010 http://wiki.mikrotik.com/wiki/Supported_Hardware#Memory_cards Разочарованието от лошото качество, остава дълго след удоволствието от ниската цена.. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 ¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Отговорено 7 Март, 2010 Доклад Сподели Отговорено 7 Март, 2010 Хах според това при мен не би трябвало да работи.. с кингстана. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 Boyan Отговорено 7 Март, 2010 Доклад Сподели Отговорено 7 Март, 2010 Пиши им да го оправят Разочарованието от лошото качество, остава дълго след удоволствието от ниската цена.. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 ¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Отговорено 7 Март, 2010 Доклад Сподели Отговорено 7 Март, 2010 Попринип би трябвало да има и значение от карта до карта особено в БГ... Освен това мисля, че зависи с коя версия МТ e. Макар че моя дойде ако не се лъжа с 3.29. И като цяло ако имаш от къде да вземеш за тест и така... после си купуваш тази каквато си тествал това е най - сигорното. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 NetworkPro Отговорено 16 Март, 2010 Доклад Сподели Отговорено 16 Март, 2010 И като се поставя трябвало да се внимава, трябвало понякога да се издърпа леко, да не е максимално вкарана. Плюс това не става за Proxy понеже е много бавен интерфейса към картата. - Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Въпрос
Joro_Blg
Някой има ли идея каква карта максимум като големина може да се сложи на този борд?
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
8 отговори на този въпрос
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване