MikTik Публикувано 7 Март, 2010 Доклад Сподели Публикувано 7 Март, 2010 в интерфейс на Antena mode има tx-a/tx-b Какво означава това за какво е ще ми бъде ли полезно със нещо. Антената е настроена като хотспот. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 Администратор 111111 Отговорено 7 Март, 2010 Администратор Доклад Сподели Отговорено 7 Март, 2010 RX получаване ТХ изпращане Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 MikTik Отговорено 7 Март, 2010 Автор Доклад Сподели Отговорено 7 Март, 2010 Да разбирам ли че tx-a/tx-b на една карта стават 2 антени за изпращане. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 Poc Отговорено 7 Март, 2010 Доклад Сподели Отговорено 7 Март, 2010 Аз лично се съмнявам да може на една карта две антени да се закачат. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 Joro_Blg Отговорено 7 Март, 2010 Доклад Сподели Отговорено 7 Март, 2010 А аз въобще не се съмнявам даже,че на една карта можеш да закачиш две антени.Повечето карти имат две букси за антени. http://www.joro711.com Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 iso Отговорено 7 Март, 2010 Доклад Сподели Отговорено 7 Март, 2010 Че могат да се закачат-могат,друг е въпроса как ще работят .... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 ¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Отговорено 7 Март, 2010 Доклад Сподели Отговорено 7 Март, 2010 а & б са различните букси за антена и би трябвало да може да си избираш или едната или другата или да е на Auto. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 Администратор 111111 Отговорено 7 Март, 2010 Администратор Доклад Сподели Отговорено 7 Март, 2010 целта е като при лаптопа едната е RX Другата TX поради по слабите параметри на вградените антени едната може да е хоризонтална другата вертикална с цел по добър обмен а колко по добър някой трябва да тества Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 ¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Отговорено 7 Март, 2010 Доклад Сподели Отговорено 7 Март, 2010 Ема под микротик може ли да се направи с една карта + 2 антени едната само да приема другата само да предава? То не се ли "суйчват" от един елемент има дето се явява като електронно реле. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 Администратор 111111 Отговорено 7 Март, 2010 Администратор Доклад Сподели Отговорено 7 Март, 2010 е как да не може Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 ¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Отговорено 7 Март, 2010 Доклад Сподели Отговорено 7 Март, 2010 Да това знам ама мисълта ми е Да не е с 2 антени и към която е по-добре да се орентира и да приема и да предава ами да приема само от А и да предава само от Б . Имаше един Linksys като се флашнеше с един руски софт помня, че ставаше.. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Въпрос
MikTik
в интерфейс на Antena mode има tx-a/tx-b Какво означава това за какво е ще ми бъде ли полезно със нещо.
Антената е настроена като хотспот.
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
10 отговори на този въпрос
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване