penko Публикувано 5 Март, 2010 Доклад Сподели Публикувано 5 Март, 2010 pusnal sum dhcp samo sus stati4ni adresi . iskam oba4e na teq koito ne sum opisal v dhcp-server lease, da polu4avat drugi adresi. napravih edin nov pool no ni6to ne stana . pak stati4niq pool e s predimstvo ako nqkoi moje da mi kaje na kratko kude trqbva da pogledna , mnogo mu blagodarq Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 Mupo neTkoB Отговорено 5 Март, 2010 Доклад Сподели Отговорено 5 Март, 2010 http://free.hit.bg/injinera/na4alo.htm Теория - това е когато знаете всичко, но нищо не работи Практика - това е когато всичко работи, но не знаете защо При нас съчетаваме теорията с практиката - НИЩО не работи и нямаме понятие защо!!! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 penko Отговорено 5 Март, 2010 Автор Доклад Сподели Отговорено 5 Март, 2010 Пуснал съм DHCP server със статични адреси но искам да пусна и поол за не описаните адреси. Пробвах да добавя още един поол ,но нямаше ефект. Явно статичният поол е с приоритет . Някой може ли да ме насочи какво трябва да се дооправи.Версията на МикроТик-а 2.9.27. Благодаря. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 Mupo neTkoB Отговорено 5 Март, 2010 Доклад Сподели Отговорено 5 Март, 2010 пускаш нормално DHCP за неописаните и да ги вкарва в някъв си пуул после статично описаните трябва да си им раздава нормално от другите ип-та какво значи "нямаше ефект" щото не те разбрах. дали си добавил двете мрежи / ип адресите им / към вътрешния ти интерфейс? 192.168.10.X/24 pool1 DHCP 171.16.200.X/24 мрежата ти! със статично зададени адреси на клиентите Теория - това е когато знаете всичко, но нищо не работи Практика - това е когато всичко работи, но не знаете защо При нас съчетаваме теорията с практиката - НИЩО не работи и нямаме понятие защо!!! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 Собственик Влади Отговорено 5 Март, 2010 Собственик Доклад Сподели Отговорено 5 Март, 2010 Dali ti e priqtno da chetesh na shlakovica qqqq ? Некоректно заглавие !!! Пишеш на латиница !!! Заключил съм темата пусни си нова коректна Разликата между английските ,руските и българските форуми: в английския форум задаваш въпрос, отговарят в руския задваш въпрос ,отговарят ти и на свой ред те питат нещо в българския форум, като зададеш въпрос всички започват да ти обясняват колко си прост Недей да спориш с глупака. Първо ще те приравни до неговото ниво, после ще те бие с опита си. ------------------- Когато фактите говорят и боговете мълчат Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Въпрос
penko
pusnal sum dhcp samo sus stati4ni adresi . iskam oba4e na teq koito ne sum opisal v dhcp-server lease, da polu4avat drugi adresi.
napravih edin nov pool no ni6to ne stana . pak stati4niq pool e s predimstvo
ako nqkoi moje da mi kaje na kratko kude trqbva da pogledna , mnogo mu blagodarq
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
4 отговори на този въпрос
Recommended Posts