mtr Отговорено 9 Март, 2010 Доклад Сподели Отговорено 9 Март, 2010 при мен ер бе - то работи до 40-тия клиент. всичко - приоритизации, ограничения с ХТБ на клиентите. и си бачка. засега. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
lorddredbg Отговорено 10 Април, 2010 Доклад Сподели Отговорено 10 Април, 2010 за малко улеснение routerboard_performance_tests.pdf Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mile Отговорено 11 Април, 2010 Доклад Сподели Отговорено 11 Април, 2010 На техните тестове отдавна не вярвам. Практиката ми е показала, че на 30к pps тия бордеве припадат със 100% лоад + нечовешки лагове. Един елементарен 433АХ с 2 карти на 15к ппс е почти пред умирачка. Не бих го сложил дори за 5 клиента. Пари хвърлени на вятъра. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mtr Отговорено 12 Април, 2010 Доклад Сподели Отговорено 12 Април, 2010 малко жестоко е това "Не бих го сложил дори за 5 клиента". Аз пък за 5 клиента няма да си мръдна хикса... добре че каза, че не става и за 5 клиента. какво щехме да правим тия дето не знаем. сигурно имаш нещо повече предвид, защото за 5 клиента е идеален. сподели. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mile Отговорено 26 Април, 2010 Доклад Сподели Отговорено 26 Април, 2010 Означава точно това. Не бих го сложил и това е. Вие, които знаете слагайте каквото сметнете за нужно. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Отговорено 3 Май, 2010 Доклад Сподели Отговорено 3 Май, 2010 За да не отварям поредната тема за този модел.. От доста време ми прави впечетление, че и на него и на други техни бордове не пише нищо на "Model" Някой имали представа защо? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Joro_Blg Отговорено 3 Май, 2010 Доклад Сподели Отговорено 3 Май, 2010 И на моя не пише. http://www.joro711.com Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор Велин Отговорено 3 Май, 2010 Администратор Доклад Сподели Отговорено 3 Май, 2010 супер секретни са п.с. до сега никъде не съм виждал да пише нещо Не отговарям на постове написани с шльокавица! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Отговорено 3 Май, 2010 Доклад Сподели Отговорено 3 Май, 2010 И аз не съм виждал и се чудех.. айде ако беше на х86 кракната версия примерно разбирам да не пише ама това е техен борд с оригиналния ОС и пак да не пише.. ми се струва тъпо.. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване