Собственик Влади Публикувано 21 Февруари, 2010 Собственик Доклад Сподели Публикувано 21 Февруари, 2010 Трябва да почерпя спечелих ето тази играчка,не е нищо особено но за домашно home storage става,при положение че ще му инсталирам CentOS и няма да е Desktop http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=270531448416&ssPageName=STRK:MEWNX:IT Разликата между английските ,руските и българските форуми: в английския форум задаваш въпрос, отговарят в руския задваш въпрос ,отговарят ти и на свой ред те питат нещо в българския форум, като зададеш въпрос всички започват да ти обясняват колко си прост Недей да спориш с глупака. Първо ще те приравни до неговото ниво, после ще те бие с опита си. ------------------- Когато фактите говорят и боговете мълчат Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Отговорено 21 Февруари, 2010 Доклад Сподели Отговорено 21 Февруари, 2010 Честито ! Сега остава да го подкараш да върти мегабайтите . Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bambo Отговорено 23 Февруари, 2010 Доклад Сподели Отговорено 23 Февруари, 2010 Под домашно надявам се нямаш предвид че ще стои в някоя стая където влизат хора ? Щото шума изобщо не е приятен :-\ Иначе ще ти служи вярно и безотказно, добър избор е. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Собственик Влади Отговорено 23 Февруари, 2010 Автор Собственик Доклад Сподели Отговорено 23 Февруари, 2010 Под домашно надявам се нямаш предвид че ще стои в някоя стая където влизат хора ? Щото шума изобщо не е приятен :-\ Иначе ще ти служи вярно и безотказно, добър избор е. Tanks Вярно шума нетърпим ако си повече време около него Та въпросното нещо пристига ето 1-2 снимки в момента сам му пуснал тест на памета,после следва и на хардовете Разликата между английските ,руските и българските форуми: в английския форум задаваш въпрос, отговарят в руския задваш въпрос ,отговарят ти и на свой ред те питат нещо в българския форум, като зададеш въпрос всички започват да ти обясняват колко си прост Недей да спориш с глупака. Първо ще те приравни до неговото ниво, после ще те бие с опита си. ------------------- Когато фактите говорят и боговете мълчат Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mupo neTkoB Отговорено 23 Февруари, 2010 Доклад Сподели Отговорено 23 Февруари, 2010 много хубаво, само да му намериш подходящо място. Теория - това е когато знаете всичко, но нищо не работи Практика - това е когато всичко работи, но не знаете защо При нас съчетаваме теорията с практиката - НИЩО не работи и нямаме понятие защо!!! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор Велин Отговорено 23 Февруари, 2010 Администратор Доклад Сподели Отговорено 23 Февруари, 2010 много хубаво, само да му намериш подходящо място. в мазата Не отговарям на постове написани с шльокавица! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 24 Февруари, 2010 Администратор Доклад Сподели Отговорено 24 Февруари, 2010 виждал съм монтаж под гардероб Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mupo neTkoB Отговорено 24 Февруари, 2010 Доклад Сподели Отговорено 24 Февруари, 2010 много ще е шумно ако е в някоя стая в която се влиза/минава покрай нея/ най-добре в маза ако имаш, таван ако имаш, иначе търси място където не се влиза често - килер Теория - това е когато знаете всичко, но нищо не работи Практика - това е когато всичко работи, но не знаете защо При нас съчетаваме теорията с практиката - НИЩО не работи и нямаме понятие защо!!! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Отговорено 24 Февруари, 2010 Доклад Сподели Отговорено 24 Февруари, 2010 При мен е в килера и от там към целия апартамент има гигабит. Иначе в моята стая ако беше да ми дрънчи цяла нощ... особено както мисля да слагам и Raptor - и ще е самолет . Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Собственик Влади Отговорено 25 Февруари, 2010 Автор Собственик Доклад Сподели Отговорено 25 Февруари, 2010 При мен е в килера и от там към целия апартамент има гигабит. Иначе в моята стая ако беше да ми дрънчи цяла нощ... особено както мисля да слагам и Raptor - и ще е самолет . Хехе какво ще го правиш тоя раптор в къщи ? Да не си правиш фтп на жена си хехехе Разликата между английските ,руските и българските форуми: в английския форум задаваш въпрос, отговарят в руския задваш въпрос ,отговарят ти и на свой ред те питат нещо в българския форум, като зададеш въпрос всички започват да ти обясняват колко си прост Недей да спориш с глупака. Първо ще те приравни до неговото ниво, после ще те бие с опита си. ------------------- Когато фактите говорят и боговете мълчат Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Отговорено 26 Февруари, 2010 Доклад Сподели Отговорено 26 Февруари, 2010 Ам мне от ФТП тата имам горчиви спомени с някой хора... Просто ме кефи как работи раптора.. Като скорости в конкретния случай не можеше да се разпъне много но като реакция просто беше трепач, и искам за настолния комп да е такъв поне на OS а. Но понеже е доста шумничък ще бъде в килера компа. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
NetworkPro Отговорено 28 Февруари, 2010 Доклад Сподели Отговорено 28 Февруари, 2010 Имате избор да си смените перките и да ги пуснете на по-малко волтове, да го имате в предвид - Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Отговорено 28 Февруари, 2010 Доклад Сподели Отговорено 28 Февруари, 2010 Е то аз за перките винаги ползвам по скъпички модели който за мен са оправдано скъпи. И са през speed контролери или правени или фабрични според зависи от ситуацията. Но колкото и да са качествени колкото и да са маркови все пак си шумят. Друго на което малко хора обръщат внимание е размера на перката - колкото е по-голяма според мен е по-безшумна, а потока е или равен или по-добър. В доста от случаите може да се мине и изцяло без перка с по масивен охладител. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване