babula Публикувано 12 Февруари, 2010 Доклад Сподели Публикувано 12 Февруари, 2010 Здравейте, случайно ми попадна една карта, на която се вижда само Atheros 5212A-00. Разбрах че е на 2.4Гх, но ме интерисува дали мога да я ползвам за един микротик и дали мога да намеря повече информация относно нея, защото искам да пусна 2-3 радиа на около 1-2км със секторна антена. Дали ще ми върше работа или да търся нещо по-добро. Предварително благодаря.На самата платка пише J07H069 REV.7, а на гърба има лепенка на която пише U59H004.05 и под нея 0320741-00L0. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 12 Февруари, 2010 Администратор Доклад Сподели Отговорено 12 Февруари, 2010 доколкото знам чипа е a/b/g а доколко ще работи, ами атерос е трябва да работи дай първите 6 сивола от мак адреса да се разбере чие производство е Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
babula Отговорено 13 Февруари, 2010 Автор Доклад Сподели Отговорено 13 Февруари, 2010 00:20:A6:4F:DD:55 това е МАС адреса, но интересното е че работи само на 2.4 Gh. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор kokaracha Отговорено 13 Февруари, 2010 Администратор Доклад Сподели Отговорено 13 Февруари, 2010 00:20:A6:4F:DD:55 това е МАС адреса, но интересното е че работи само на 2.4 Gh. 00-20-A6 (hex) PROXIM, INC. 0020A6 (base 16) PROXIM, INC. 295 NORTH BERNARDO AVENUE MOUNTAIN VIEW CA 94043 UNITED STATES Use since OpenBSD 3.x FreeBSD 4.x Centos 5.x Debian 3.x Ubuntu 7.x Аз съм фен на OpenWRT. Горчивината от лошото качество остава дълго след като е преминало удоволствието от ниската цена. _____________________________ ___|____|____|____|____|____|__ _|____|____|____|____|____|____ ___|____|_ Удряй _|____|____|__ _|____|___ главата ___|____|____ ___|____|_ си тук!! |____|____|__ _|____|____|____|____|____|____ ___|____|____|____|____|____|__ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
babula Отговорено 13 Февруари, 2010 Автор Доклад Сподели Отговорено 13 Февруари, 2010 Извинявай, но би ли пояснил? На PROXIM е доколкото разбрах, но защо е само на 2 като чипа е на 5Ghz? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 13 Февруари, 2010 Администратор Доклад Сподели Отговорено 13 Февруари, 2010 http://www.proxim.com/products/cp/pci.html# има 4 модела a/b/g или твоята е ампутирана от НР n6000 Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
babula Отговорено 13 Февруари, 2010 Автор Доклад Сподели Отговорено 13 Февруари, 2010 Възможно е - случайно ми попадна и не знам откъде е. А ако е такава "ампутирана" може ли да и се сложи "протеза" за 5. А иначе като АР ще работи ли според тебе достатъчно добре макар и на 2.4. Не съм ползвал досега такава марка и не знам като надеждност как е. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 14 Февруари, 2010 Администратор Доклад Сподели Отговорено 14 Февруари, 2010 ако е от лаптоп не таи големи надежди към нея Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
babula Отговорено 14 Февруари, 2010 Автор Доклад Сподели Отговорено 14 Февруари, 2010 Ако е от лаптоп означава, че няма да може да се пусне на 5, но на 2.4 като АП ще работи нормално като всяка miniPCI карта- така ли да разбирам? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване