Тодор Лазаров Публикувано 11 Февруари, 2010 Доклад Сподели Публикувано 11 Февруари, 2010 колеги на някой да му е горяла R5H вече втора изгаря - едната е на RB411 - другата беше сложена на RB133 нямало е гармотевици, времето е било студено. картата чува но от другата страна не се вижда, и почва да грее много. ето и какво намериш в форума на микротик: http://forum.mikrotik.com/viewtopic.php?t=31319&f=3 абе май си имат някакъв дефект .... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 netronix Отговорено 11 Февруари, 2010 Доклад Сподели Отговорено 11 Февруари, 2010 Аз не съм ги тествал, но един колега потвърди същите проблеми като твоите. Имат сериозен проблем тези карти. Бях чел и във форума на МТ. Wireless is more temperamental & variable than a woman’s mood! "no matter how hard you try, you just can NOT please everyone" "където глупостта е образец-там разума е безумие.."Гьоте Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 koko Отговорено 11 Февруари, 2010 Доклад Сподели Отговорено 11 Февруари, 2010 И аз съм имал същия проблем с една такава карта но я смениха гаранционно или пък беше CM9 вече не съм сигурен. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 Администратор Велин Отговорено 12 Февруари, 2010 Администратор Доклад Сподели Отговорено 12 Февруари, 2010 за сега съм имал проблеми само с r52h веднъж , иначе таз даже не съм я ползвал. Не отговарям на постове написани с шльокавица! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 ¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Отговорено 12 Февруари, 2010 Доклад Сподели Отговорено 12 Февруари, 2010 Колегите на брат ми много пропищяха с десетки бройки от тази карта и повече не ги слагат никъде...Доколкото си спомням високочестотната част гори и то не е от скапани антени,кабели или буря. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 Тодор Лазаров Отговорено 12 Февруари, 2010 Автор Доклад Сподели Отговорено 12 Февруари, 2010 при колите ако има дефект ти я сменат ... абе микротик отново показаха, че в хард-а хич ги няма .... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 pavlan Отговорено 12 Февруари, 2010 Доклад Сподели Отговорено 12 Февруари, 2010 то един в техния форум направо си им препоръча да спрат да правят карти аз имам впечатление от R52 че е калпава ...обаче R52-350 които съм видял се държат добре .. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 netronix Отговорено 12 Февруари, 2010 Доклад Сподели Отговорено 12 Февруари, 2010 Определено хардуера им куца много, не се изненадах много и с тези платки, и за това не си и поръчах. Много се опарих от техните боклуци, стига толкова. Wireless is more temperamental & variable than a woman’s mood! "no matter how hard you try, you just can NOT please everyone" "където глупостта е образец-там разума е безумие.."Гьоте Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 Guest martidim Отговорено 22 Февруари, 2010 Доклад Сподели Отговорено 22 Февруари, 2010 Една вечер докато настройвах насипно на бюрото dual nstream за около 30 мин 4-ри такива карти ми изпушиха. Накакъв черен миниатюрен елемент горе в дясно на картата буквално се запалваше и почваше да пуши. Иначе в мрежата имам няколко такива карти, които работят идеално от около 1 година. Явно определени серии от картите са дефектни. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 Администратор Велин Отговорено 22 Февруари, 2010 Администратор Доклад Сподели Отговорено 22 Февруари, 2010 слагайте антени на картите, особенно ако са забравени на дефаулт мощност. Не отговарям на постове написани с шльокавица! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 Администратор 111111 Отговорено 22 Февруари, 2010 Администратор Доклад Сподели Отговорено 22 Февруари, 2010 на каквато и да е мощност трябват антени Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 rodnilb Отговорено 28 Юни, 2012 Доклад Сподели Отговорено 28 Юни, 2012 Здравей те, Аз мога да изкупя на всички тука повредените карти R5H. Ако някой се интересува нека ми пише тука или за гостите на този форум на електронната поща. E-mail: rodnilb@hotmail.com Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Въпрос
Тодор Лазаров
колеги на някой да му е горяла R5H
вече втора изгаря
- едната е на RB411
- другата беше сложена на RB133
нямало е гармотевици, времето е било студено.
картата чува но от другата страна не се вижда, и почва да грее много.
ето и какво намериш в форума на микротик:
http://forum.mikrotik.com/viewtopic.php?t=31319&f=3
абе май си имат някакъв дефект ....
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
11 отговори на този въпрос
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване