¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Публикувано 7 Февруари, 2010 Доклад Сподели Публикувано 7 Февруари, 2010 Значи няма значение с колко порта са. Трябва видимо да не изглеждат подпалени и т.н. Т.е. да имат поне вид. Не ми трябват такива от рода на неомонтанските.... интересуват ме по-висок клас! Приемам оферти от цялата страна, за повече информация на ЛС или 0886811477. DELL,HP,CISCO,3com и аналогични марки са за предпочитане. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Отговорено 18 Февруари, 2010 Автор Доклад Сподели Отговорено 18 Февруари, 2010 Обявата е валидна още. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
achov Отговорено 20 Февруари, 2010 Доклад Сподели Отговорено 20 Февруари, 2010 Ако проявиш интерес имам 3com switch с 24 порта. Работещ. За повече информация скайп: achovbaby Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Отговорено 20 Февруари, 2010 Автор Доклад Сподели Отговорено 20 Февруари, 2010 Аз това го виждам като 10мегабитов HUB. И бих го купил за символична цена за музея ми иначе за нищо неможе да се ползва.. п.п. http://support.3com.com/infodeli/tools/hubs/ss3/baseline/1644/dua1644-0aaa03.pdf Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
achov Отговорено 21 Февруари, 2010 Доклад Сподели Отговорено 21 Февруари, 2010 100 mb/s лично тестван от мен, до максимална скорост. Но както и да е. Ти си решаваш п.п. какво разбираш под символична цена? п.п.2 с това "иначе за нищо неможе да се ползва" доста ме развесели. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Отговорено 21 Февруари, 2010 Автор Доклад Сподели Отговорено 21 Февруари, 2010 Добре де на pdf той ли е ? И ако е той къде пише 100мб ? Не споря просто гледам техническата му документация. Още повече пък да е managment. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор Велин Отговорено 21 Февруари, 2010 Администратор Доклад Сподели Отговорено 21 Февруари, 2010 Добре де на pdf той ли е ? И ако е той къде пише 100мб ? Не споря просто гледам техническата му документация. Още повече пък да е managment. не е той има точно такива 100мбит умни суичове, имахме ама по едно време почнаха да му спират портовете (бяхме го взимали втора ръка) иначе ей това мяся отвътре Не отговарям на постове написани с шльокавица! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Отговорено 21 Февруари, 2010 Автор Доклад Сподели Отговорено 21 Февруари, 2010 По модела който ми даде човека това ми излезе... . Освен да е както някой D-Link ове с 1 модел има 100мб и гигабит . Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
koko Отговорено 28 Февруари, 2010 Доклад Сподели Отговорено 28 Февруари, 2010 Колега и аз имам един такъв ретро 3ком 3c16900 http://www.mtmnet.com/3C16900.htm 1 100mb port i 24 10mb Ако имаш интерес , цената е символична че само прах събира може и бартер за някоя евтина антенка или нещо такова Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Отговорено 22 Октомври, 2010 Автор Доклад Сподели Отговорено 22 Октомври, 2010 Обявата е валидна все още! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
aspi Отговорено 23 Октомври, 2010 Доклад Сподели Отговорено 23 Октомври, 2010 Едно Cisco 3500 XL с няколко изгорели порта ми се въргаля някъде. Стартира, но не си минава теста, пък и два от LAN чиповете му нещо много греят. Държа го заради захранването, че имам няколко здрави от този модел в мрежата, ама и на тях им е време за смяна, така че мога да се разделя с него на еквивалентната стойност на няколко бири Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
gbdesign Отговорено 23 Октомври, 2010 Доклад Сподели Отговорено 23 Октомври, 2010 Имам две изгорели гигабитови SMART SMC-та, ама шефа ще каже че "правя далавери", ако ти ги предложа Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
promind Отговорено 18 Ноември, 2010 Доклад Сподели Отговорено 18 Ноември, 2010 Allied telesis 24 порт 10/100Mbps smart managed switch. Свети като коледна елха, но има вид. За цена на ЛС или скайп: ddobreff http://www.techstream.eu/ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts