Milen Публикувано 25 Юли, 2009 Доклад Сподели Публикувано 25 Юли, 2009 Добър вечер. Това ми е първия пост в този форум моля за едно съветче. Имам микротик на платформа х86 на 2.4 Ghz ми е тя си работи перфекно вече втора година. Но ефира се зашуми и искам да направя втори микротик на 5 GHz. Харесах си този микротик рутер борд: -> http://www.vikteam.net/wl_products/rb433.pdf Ще стане ли за моята цел да му сложа 3 mini pci карти на 5 GHz. Притесняваме това че невиждам никаде флаш-памета. Смисал искат да кажат че в този рутер микротика си е инсталиран и готов за действие ли? Съжалявам за глупавите въпроси но за тези routerbord за първи път ще си взимам от тях и неискам да си дам парите за нещо безполезно. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 NetworkPro Отговорено 27 Юли, 2009 Доклад Сподели Отговорено 27 Юли, 2009 Милен Донев, опитай да разбереш този изчистен пример: http://wiki.mikrotik.com/wiki/Simple_Static_Routes_Example надявам се да се разбира... - Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 Milen Отговорено 27 Юли, 2009 Автор Доклад Сподели Отговорено 27 Юли, 2009 Управих всичко. Тръгна точно както искам... обаче... Направих една беля. дадох disable а 3-те лан карти докато натисна enable вече бях изгубил връзка с рутера Пробвах копчето за връщане на първоначалните настройки но нищо не стана. Моля помогнете как да се свържа с роунбанда. Нямам minipci карта нямам и кабел които се включва в дата буксата. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 Администратор Велин Отговорено 28 Юли, 2009 Администратор Доклад Сподели Отговорено 28 Юли, 2009 Управих всичко. Тръгна точно както искам... обаче... Направих една беля. дадох disable а 3-те лан карти докато натисна enable вече бях изгубил връзка с рутера Пробвах копчето за връщане на първоначалните настройки но нищо не стана. Моля помогнете как да се свържа с роунбанда. Нямам minipci карта нямам и кабел които се включва в дата буксата. Software Reset It is possible to reset all software configuration by short-circuiting the reset-hole during the power-up (see ROS reset in layout diagram). No confirmation or passwords will be asked, so use with caution. This feature can be disabled in the “system routerboard settings” menu by switching the “enable-jumper-reset” parameter to “no”. Не отговарям на постове написани с шльокавица! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 Администратор 111111 Отговорено 28 Юли, 2009 Администратор Доклад Сподели Отговорено 28 Юли, 2009 намирай един NULL-MODEM кабел и си пусни всичко в началото на раздела има ведео уроци има интересни работи снимани от мен (защото другите май ги мързи да качат) Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 Milen Отговорено 28 Юли, 2009 Автор Доклад Сподели Отговорено 28 Юли, 2009 Направих го по друг начин. Ресетнах го като сложих една отверка отгоре между тези 2 пластинки и то се ресетна: Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Въпрос
Milen
Добър вечер. Това ми е първия пост в този форум моля за едно съветче. Имам микротик на платформа х86 на 2.4 Ghz ми е тя си работи перфекно вече втора година.
Но ефира се зашуми и искам да направя втори микротик на 5 GHz. Харесах си този микротик рутер борд: -> http://www.vikteam.net/wl_products/rb433.pdf
Ще стане ли за моята цел да му сложа 3 mini pci карти на 5 GHz.
Притесняваме това че невиждам никаде флаш-памета. Смисал искат да кажат че в този рутер микротика си е инсталиран и готов за действие ли?
Съжалявам за глупавите въпроси но за тези routerbord за първи път ще си взимам от тях и неискам да си дам парите за нещо безполезно.
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Top Posters For This Question
14
7
5
5
Popular Days
25 Юли
26
27 Юли
6
28 Юли
3
26 Юли
1
Top Posters For This Question
Milen 14 posts
111111 7 posts
SS7 5 posts
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ 5 posts
Popular Days
25 Юли 2009
26 posts
27 Юли 2009
6 posts
28 Юли 2009
3 posts
26 Юли 2009
1 post
35 отговори на този въпрос
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване