Собственик Влади Публикувано 5 Февруари, 2010 Собственик Доклад Сподели Публикувано 5 Февруари, 2010 Здравейте колеги Имам един лаптоп под Windows който не го ползвам аз в момента и човека който го ползва вчера ми съобщи приятната новина че хард диска му е станал по лек с има няма 60 GB ми ги няма . Като поразгледах всички папки са подофицирани по едно и също време,което ме води на мисълта за гадинка. Някои до сега налагало ли му се е да възстановява информация ? Мен не ми се е, Споделете ако ви се е налагало какви програми сте използвали Разликата между английските ,руските и българските форуми: в английския форум задаваш въпрос, отговарят в руския задваш въпрос ,отговарят ти и на свой ред те питат нещо в българския форум, като зададеш въпрос всички започват да ти обясняват колко си прост Недей да спориш с глупака. Първо ще те приравни до неговото ниво, после ще те бие с опита си. ------------------- Когато фактите говорят и боговете мълчат Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Отговорено 5 Февруари, 2010 Доклад Сподели Отговорено 5 Февруари, 2010 Мой колега е възстоновял така информация с накаква програмка но задължително трябва да не е писано в/у харда след "изчезването". Пробва ли да върнеш бозата? п.п. сега му звъннах програми те са : get data back, data recovery. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mupo neTkoB Отговорено 5 Февруари, 2010 Доклад Сподели Отговорено 5 Февруари, 2010 ползвай Hiren Boot CD аз бих се нагърбил да възстановя, но лаптопа трябва да пристигне някак до Варна. на приятелката ми съм възстановявал принципно някъде към 60-80GB става бавно ама се получи Теория - това е когато знаете всичко, но нищо не работи Практика - това е когато всичко работи, но не знаете защо При нас съчетаваме теорията с практиката - НИЩО не работи и нямаме понятие защо!!! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 6 Февруари, 2010 Администратор Доклад Сподели Отговорено 6 Февруари, 2010 +1 за hiren boot disk какви ли не каши и бакии съм чистил от компове с него Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Собственик Влади Отговорено 6 Февруари, 2010 Автор Собственик Доклад Сподели Отговорено 6 Февруари, 2010 То това за Hiren Boot ми е ясно стига да се докопам до лаптопа да буутна от него ама съм на има няма 2500 км разстояние от него Но аз влизам през Logmein и за сега ще пробвам с get back ntfs Разликата между английските ,руските и българските форуми: в английския форум задаваш въпрос, отговарят в руския задваш въпрос ,отговарят ти и на свой ред те питат нещо в българския форум, като зададеш въпрос всички започват да ти обясняват колко си прост Недей да спориш с глупака. Първо ще те приравни до неговото ниво, после ще те бие с опита си. ------------------- Когато фактите говорят и боговете мълчат Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mupo neTkoB Отговорено 6 Февруари, 2010 Доклад Сподели Отговорено 6 Февруари, 2010 има вариант да стане, но е по-хубаво да не работи windows-a и да не се качва нищо на компа, за това е по-хубаво да се буутне от него през ЦД-то Теория - това е когато знаете всичко, но нищо не работи Практика - това е когато всичко работи, но не знаете защо При нас съчетаваме теорията с практиката - НИЩО не работи и нямаме понятие защо!!! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
zwicky Отговорено 28 Февруари, 2010 Доклад Сподели Отговорено 28 Февруари, 2010 Има и голямо значение какъв тип са файловете които са изчезнали Веднъж ми се счупи нещо файловата система и загубих много документи, но за късмет ги възстанових на 99% с Get Data Back NTFSucks Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване