kmeta Публикувано 5 Февруари, 2010 Доклад Сподели Публикувано 5 Февруари, 2010 Имам линк PTP. Точка А и Б са почти идентичини - 60см антени параболи, 2м кабел, единичен облъчвател, RB433AH, XR5, еднакви адаптери, големи алуминиеви кутии. Ефира е чист за канала, който ползвам. Това трасе не е натоварено - няма клиенти на него. Работеше около година безупречно. Но от известно време дава ядове. Когато няма трафик картинката е следната ( фиг.1 ). Точка А e brdge, точка Б е station wds. Когато натоваря трасето пада Tx CCQ на точка Б. фиг. 2 и 3 са от точка Б. Въпроса ми е къде да търся проблема. Кабел, пигтейл или картата е заминала? Все едно картата работи еднопосочно. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор Велин Отговорено 5 Февруари, 2010 Администратор Доклад Сподели Отговорено 5 Февруари, 2010 на картинката е супер .. какъв е проблема ? Не отговарям на постове написани с шльокавица! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivo Отговорено 6 Февруари, 2010 Доклад Сподели Отговорено 6 Февруари, 2010 Супер е само в едната посока (send). Имах аналогичен проблем на ПЦ с две радио карти. Едната карта се кънектва 54М, но като пусна трафик през нея и пада на 24М. Проблема се оказа калпава дънна платка на ПЦ-то (Asrock 865GZ). Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор Велин Отговорено 6 Февруари, 2010 Администратор Доклад Сподели Отговорено 6 Февруари, 2010 искаш да кажеш, че дънната платка ти влияе на скороста с коятоще работи линка при трафик?? Според мен единствения вариант за такова нещо е ако машината не е конфигурирана правилно и има дублирани IRQ-та, аз имам на няколко места Asrock и съм нямал проблеми с тях. Не отговарям на постове написани с шльокавица! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivo Отговорено 6 Февруари, 2010 Доклад Сподели Отговорено 6 Февруари, 2010 Велине тествай 2.9.27 на 845G, 865G и 945G и те уверявам, че ще получиш фрапиращо различни резултати. Виж при 3.22 вече този проблем се наблюдава в много по-малко случаи. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор Велин Отговорено 6 Февруари, 2010 Администратор Доклад Сподели Отговорено 6 Февруари, 2010 2.9.27 няма смисъл да я тествам където и да е отдавна е неизползваема Не отговарям на постове написани с шльокавица! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване