PcTuninG™ Публикувано 2 Февруари, 2010 Доклад Сподели Публикувано 2 Февруари, 2010 Колеги моето питане е ако сложа на Rocket M5 2 бр Грид антени едната за Н а другата за V дали ще се получи Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivo Отговорено 5 Февруари, 2010 Доклад Сподели Отговорено 5 Февруари, 2010 Не би трябвало да има проблем. Въпроса е дали е икономически оправдано, освен ако нямаш много излишни антени и излишно покривно пространство Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Отговорено 5 Февруари, 2010 Доклад Сподели Отговорено 5 Февруари, 2010 Според мен зависи за какво растояние си говорим. Ако е на по-малко може с двоен облъчвател то и на голямо трасе може но мисля, че се губи смисъла... п.п. Да не спамя по на долу темата по въпроса за изработката - като цяло съм много доволен от продуктите който съм разглеждал особено от вътре. Малко си личи типичния Хамерикански манталитет, а именно купуваш и пускаш за няколко минути независимо колко си образован в тази насока. Найстина доста е мислено за повечето неща малко още съм резервиран към нано тата и капачето им където влиза лан кабела отностно влагозащитеноста но засега работи от както съм го сложил . Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
PcTuninG™ Отговорено 5 Февруари, 2010 Автор Доклад Сподели Отговорено 5 Февруари, 2010 Не го правя от гледна точка на цената , че е по евтино а дали ще е по рентабилно може да е по добре от техните антени който предлагат всичко трябва да се пробва Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivo Отговорено 5 Февруари, 2010 Доклад Сподели Отговорено 5 Февруари, 2010 Онзи ден ми дойдоха Rocket Dish-овете ама чакам малко да утихне ветреца и ще тествам как са като усилване и прослушване между H и V. Иначе като изработка ме кефят. Всичко си е направено перфектно и са помислили и за най малкия детайл. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор Велин Отговорено 5 Февруари, 2010 Администратор Доклад Сподели Отговорено 5 Февруари, 2010 Онзи ден ми дойдоха Rocket Dish-овете ама чакам малко да утихне ветреца и ще тествам как са като усилване и прослушване между H и V. Иначе като изработка ме кефят. Всичко си е направено перфектно и са помислили и за най малкия детайл. на същото мнение съм, изработката е добра. Не отговарям на постове написани с шльокавица! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
PcTuninG™ Отговорено 5 Февруари, 2010 Автор Доклад Сподели Отговорено 5 Февруари, 2010 Няма спор добра е но никой не казва колко прекарва как се държи . Имам наблюдения, че като завали сняг се натрупва на облъчвателя от пред сняг и става на лед и то много дали има влияние Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Отговорено 5 Февруари, 2010 Доклад Сподели Отговорено 5 Февруари, 2010 За гридовете има проблем от сняг/лед. Но то това не е проблем на AP то . Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор Велин Отговорено 5 Февруари, 2010 Администратор Доклад Сподели Отговорено 5 Февруари, 2010 Няма спор добра е но никой не казва колко прекарва как се държи . Имам наблюдения, че като завали сняг се натрупва на облъчвателя от пред сняг и става на лед и то много дали има влияние Не чететеее ама хич, даже и пикс има качени, А относно снега , когато това е за притеснение се слага радом. Не отговарям на постове написани с шльокавица! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване