master Отговорено 28 Октомври, 2011 Доклад Сподели Отговорено 28 Октомври, 2011 + за bobo, перфектно пакетирано и бърза реакция. Analog Audio™ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
NetworkPro Отговорено 30 Октомври, 2011 Доклад Сподели Отговорено 30 Октомври, 2011 + за bns69; sotir88; Selianina; както и helco за + за Most смяна на над половината купена техника (**** късмета) - с обяснения молби и чакане от моя страна бяха коректни - Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
danielskiii Отговорено 4 Ноември, 2011 Доклад Сподели Отговорено 4 Ноември, 2011 +bobo Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
danielskiii Отговорено 13 Ноември, 2011 Доклад Сподели Отговорено 13 Ноември, 2011 +1 tsunami +1 DJ69 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
master Отговорено 13 Ноември, 2011 Доклад Сподели Отговорено 13 Ноември, 2011 + danielskiii + Gesha + sotir88 + Tsunami Analog Audio™ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Anatoli Отговорено 14 Декември, 2011 Автор Доклад Сподели Отговорено 14 Декември, 2011 искам да похваля един човек а именно dimo_tenev , ще го кажа с три думи : (човека) (няма) (грешка) 2 Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник" Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
gori777 Отговорено 30 Януари, 2012 Доклад Сподели Отговорено 30 Януари, 2012 Аз пък ше похваля тези: www.e-atara.com Електротехнически неща, но качествени. Некви новаци са. Но стоката е супер. Всеки ден качват продукти. Мене ме кефи.... 1 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Tsunami Отговорено 30 Януари, 2012 Доклад Сподели Отговорено 30 Януари, 2012 Аз пък ше похваля тези: www.e-atara.com Електротехнически неща, но качествени. Некви новаци са. Но стоката е супер. Всеки ден качват продукти. Мене ме кефи.... Каква хубава реклама . С първия пост, че и си харесал коментара. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MMC Отговорено 7 Февруари, 2012 Доклад Сподели Отговорено 7 Февруари, 2012 + mimi87 1 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
koko Отговорено 21 Февруари, 2012 Доклад Сподели Отговорено 21 Февруари, 2012 + mimi87 + dimo_tenev - голяма благодарност, подари ми едно захранване за компак и съживих една забравена машина. + Anatoli + babula 1 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
danielskiii Отговорено 21 Февруари, 2012 Доклад Сподели Отговорено 21 Февруари, 2012 + mimi87 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
RudY-ElectriC Отговорено 22 Февруари, 2012 Доклад Сподели Отговорено 22 Февруари, 2012 + mimi87 + bobo …Ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарни...те. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо… К. Иречек, Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Anatoli Отговорено 27 Февруари, 2012 Автор Доклад Сподели Отговорено 27 Февруари, 2012 + Vesko Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник" Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Anatoli Отговорено 27 Февруари, 2012 Автор Доклад Сподели Отговорено 27 Февруари, 2012 ми за пореден път dimo_tenev се доказа като много коректен, каквото и да напиша ще е слабо да опише какъв ЧОВЕК е, сърдечно благодаря 1 Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник" Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
master Отговорено 27 Февруари, 2012 Доклад Сподели Отговорено 27 Февруари, 2012 + mimi87 Analog Audio™ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts