Anatoli Отговорено 16 Септември, 2010 Автор Доклад Сподели Отговорено 16 Септември, 2010 И аз да похваля някои а имено reloadbg.com понеделник си поръчах техника в вторник сутринта си я взех и за няколко часа я разучих и монтирах и вече работи с пълна пара наистина големи професионалисти. Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник" Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
danielskiii Отговорено 7 Октомври, 2010 Доклад Сподели Отговорено 7 Октомври, 2010 аз да похваля skyfx много коректен човек Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
RudY-ElectriC Отговорено 24 Октомври, 2010 Доклад Сподели Отговорено 24 Октомври, 2010 Да дам моя положителен глас за "dimi5" отидох човека ме посрешна закараме в склада си предложими различни продукти след като ме попита за какво са ми и евнтуално да ме насочи към по правилния продукт каза избериси направи ми оферта исключително отзивчив …Ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарни...те. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо… К. Иречек, Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Отговорено 2 Ноември, 2010 Доклад Сподели Отговорено 2 Ноември, 2010 Един плюс от мен за vivanet . Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
NetworkPro Отговорено 2 Ноември, 2010 Доклад Сподели Отговорено 2 Ноември, 2010 за кого? Постни го с линка към профила му ако е юзър тук. - Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Отговорено 2 Ноември, 2010 Доклад Сподели Отговорено 2 Ноември, 2010 http://mikrotik-bg.n...n=profile;u=685 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mupo neTkoB Отговорено 2 Ноември, 2010 Доклад Сподели Отговорено 2 Ноември, 2010 как си купи нещо от него като няма нито 1 пост Теория - това е когато знаете всичко, но нищо не работи Практика - това е когато всичко работи, но не знаете защо При нас съчетаваме теорията с практиката - НИЩО не работи и нямаме понятие защо!!! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Отговорено 2 Ноември, 2010 Доклад Сподели Отговорено 2 Ноември, 2010 Нали имам тема, че купувам медии, човека ми писа на ЛС и ми ги прати. Какво е толкова странното . Аз преди време ги взех но чак сега ми остана време да се занимавам да ги тествам. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mupo neTkoB Отговорено 2 Ноември, 2010 Доклад Сподели Отговорено 2 Ноември, 2010 :thumbup: :beer: Теория - това е когато знаете всичко, но нищо не работи Практика - това е когато всичко работи, но не знаете защо При нас съчетаваме теорията с практиката - НИЩО не работи и нямаме понятие защо!!! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
promind Отговорено 24 Ноември, 2010 Доклад Сподели Отговорено 24 Ноември, 2010 Как да разбера , кой ми е сложил + или - за коректен/некоректен търговец? Имам -2 па съм продал точно 1 нещо в тоя форум и не съм купил нищо... http://www.techstream.eu/ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор Велин Отговорено 28 Ноември, 2010 Администратор Доклад Сподели Отговорено 28 Ноември, 2010 Как да разбера , кой ми е сложил + или - за коректен/некоректен търговец? Имам -2 па съм продал точно 1 нещо в тоя форум и не съм купил нищо... то тази опция не е само за търговците Не отговарям на постове написани с шльокавица! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
promind Отговорено 28 Ноември, 2010 Доклад Сподели Отговорено 28 Ноември, 2010 Ами логично е тая опция да е достъпна...да видиш, кой и защо ти е сложил - или + Аз лично не знам сега защо съм 2 пъти некоректен. http://www.techstream.eu/ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Собственик Влади Отговорено 28 Ноември, 2010 Собственик Доклад Сподели Отговорено 28 Ноември, 2010 Ами логично е тая опция да е достъпна...да видиш, кой и защо ти е сложил - или + Аз лично не знам сега защо съм 2 пъти некоректен. Има тема за идеи ,но аз даже се зачудвах да го махна това и на този етап модула не позволява да се вижда кой е гласувал за теб Разликата между английските ,руските и българските форуми: в английския форум задаваш въпрос, отговарят в руския задваш въпрос ,отговарят ти и на свой ред те питат нещо в българския форум, като зададеш въпрос всички започват да ти обясняват колко си прост Недей да спориш с глупака. Първо ще те приравни до неговото ниво, после ще те бие с опита си. ------------------- Когато фактите говорят и боговете мълчат Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
vruskov Отговорено 1 Декември, 2010 Доклад Сподели Отговорено 1 Декември, 2010 + за sotir88 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
netlamer Отговорено 3 Декември, 2010 Доклад Сподели Отговорено 3 Декември, 2010 Има тема за идеи ,но аз даже се зачудвах да го махна това и на този етап модула не позволява да се вижда кой е гласувал за теб Ламери да искаш..... Кой знае кой не може да работи с мишка.... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts