mor Публикувано 13 Юли, 2009 Доклад Сподели Публикувано 13 Юли, 2009 При включено прокси имам проблем със свързването с aha.bg (при въвеждане на име и парола ме връща към начална страница и на практика не мога да се логна) . Как може да остане включено проксито и в същото време aha.bg да не минава през него? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 NetworkPro Отговорено 13 Юли, 2009 Доклад Сподели Отговорено 13 Юли, 2009 Здрасти Опита ли с друг браузър? Опита ли да изключиш опцията "Always From Cache" на проксито? Последна версия ли е MikroTik-а ? Можеш да го добавиш този сайт в графата за директен достъп (да не се кешира...) .... -> - Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 mor Отговорено 13 Юли, 2009 Автор Доклад Сподели Отговорено 13 Юли, 2009 Здрасти Опита ли с друг браузър? Опита ли да изключиш опцията "Always From Cache" на проксито? Последна версия ли е MikroTik-а ? Можеш да го добавиш този сайт в графата за директен достъп (да не се кешира...) .... -> "Always From Cache" e изключено, микротикът е 3.25, браузърът работи, т.е. изключа ли chain=dstnat action=redirect to-ports=8000 protocol=tcp dst-port=80 няма никакъв проблем със сайта. За жалост добавянето на аха.бг в графата за директен достъп не помага (при въвеждане на име и парола страницата съвсем не се отваря). Може би проблемът е в нат и пренасочването на аха.бг към проксито. няма ли възможност аха.бг да е изключение, за което да не важи правилото chain=dstnat action=redirect to-ports=8000 protocol=tcp dst-port=80? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 NetworkPro Отговорено 13 Юли, 2009 Доклад Сподели Отговорено 13 Юли, 2009 Добави към редирект правилото dst-addr!=85.14.21.152 т.е. дестинационен адрес различен от адреса на aha..bg - Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 ¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Отговорено 13 Юли, 2009 Доклад Сподели Отговорено 13 Юли, 2009 Тоя проблем и при мен го има И то от известно време като правиха някакви промени по сайта и от тогава стана.Бях писал на "админа" им но все едно че сам си писах Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 Администратор 111111 Отговорено 14 Юли, 2009 Администратор Доклад Сподели Отговорено 14 Юли, 2009 и на zamunda го има чез сметките също Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 ¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Отговорено 20 Юли, 2009 Доклад Сподели Отговорено 20 Юли, 2009 mor, оправи ли бъга Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 mor Отговорено 20 Юли, 2009 Автор Доклад Сподели Отговорено 20 Юли, 2009 mor, оправи ли бъга Добавянето на dst-addr!=85.14.21.152 наистина подкара аха.бг голямо БЛАГОДАРЯ на "виновниците" заради които се случи това Но вече имам др. дилема мога ли да добавя и др ИП към това правило примерно: dst-addr!=85.14.21.152, 85.14.21.15 . и др нещо е дали добавянето на src-addr!=192.168.0.23 към chain=dstnat action=redirect to-ports=8000 protocol=tcp dst-port=80 би изключило 192.168.0.23 от проксито. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 NetworkPro Отговорено 20 Юли, 2009 Доклад Сподели Отговорено 20 Юли, 2009 Направи си един address-list, например bypass_proxy с IPтата които искаш да изключиш от редиректа и добави dst-address-list=!bypass_proxy към редирект правилото .... - Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Въпрос
mor
При включено прокси имам проблем със свързването с aha.bg (при въвеждане на име и парола ме връща към начална страница и на практика не мога да се логна) . Как може да остане включено проксито и в същото време aha.bg да не минава през него?
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
8 отговори на този въпрос
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване