peterol Публикувано 27 Януари, 2010 Доклад Сподели Публикувано 27 Януари, 2010 търся mini wifi card, може и да е само на B стандарт.ще се използва във лаптоп . Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Отговорено 27 Януари, 2010 Доклад Сподели Отговорено 27 Януари, 2010 Изисква ли се MT support ? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
peterol Отговорено 27 Януари, 2010 Автор Доклад Сподели Отговорено 27 Януари, 2010 не.за един дърт лаптоп медион е.който ще се ползва около 3-4 месеца за това търся на тънка цена.да има само драйвери за win. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
diyan Отговорено 29 Януари, 2010 Доклад Сподели Отговорено 29 Януари, 2010 Имам няколко, ще проветя какви модели и ще тествам че работят, за да ти дам инфо. Пиши ми лично съобще ние ако още търсиш, да знам дали да ги тествам. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
diyan Отговорено 29 Януари, 2010 Доклад Сподели Отговорено 29 Януари, 2010 Имам една работеща, само трябва да е намеря, май е Интелска 54 Mbps се води. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
diyan Отговорено 7 Февруари, 2010 Доклад Сподели Отговорено 7 Февруари, 2010 NAMERIH KARTATA, POSLE 6TE Q SNIMAM DA Q VIDI6 I 6TE DAM I CENA, SEGA MNOGO BARZAM, AKO O6TE TE INSTERESUV API6I DA ZNAM DALI DA Q SNIMAM. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
peterol Отговорено 7 Февруари, 2010 Автор Доклад Сподели Отговорено 7 Февруари, 2010 още се търси Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор kokaracha Отговорено 7 Февруари, 2010 Администратор Доклад Сподели Отговорено 7 Февруари, 2010 търся mini wifi card, може и да е само на B стандарт.ще се използва във лаптоп . Intel 4965 A/G/N MM2 интересува ли те ? Use since OpenBSD 3.x FreeBSD 4.x Centos 5.x Debian 3.x Ubuntu 7.x Аз съм фен на OpenWRT. Горчивината от лошото качество остава дълго след като е преминало удоволствието от ниската цена. _____________________________ ___|____|____|____|____|____|__ _|____|____|____|____|____|____ ___|____|_ Удряй _|____|____|__ _|____|___ главата ___|____|____ ___|____|_ си тук!! |____|____|__ _|____|____|____|____|____|____ ___|____|____|____|____|____|__ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
peterol Отговорено 7 Февруари, 2010 Автор Доклад Сподели Отговорено 7 Февруари, 2010 не държа да има А и N. но ако цената е добра защо не. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
diyan Отговорено 8 Февруари, 2010 Доклад Сподели Отговорено 8 Февруари, 2010 Intel 4965 A/G/N MM2 интересува ли те ? http://www.intel.com/network/connectivity/products/wireless/wireless_n/overview.htm Това е нали? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
peterol Отговорено 8 Февруари, 2010 Автор Доклад Сподели Отговорено 8 Февруари, 2010 не е с такъв слот.а като на СМ9 например. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Отговорено 8 Февруари, 2010 Доклад Сподели Отговорено 8 Февруари, 2010 Intel-a e PCI Express, a CM 9 тката си е minipci . Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
diyan Отговорено 11 Февруари, 2010 Доклад Сподели Отговорено 11 Февруари, 2010 Това е картата, такава ли ти трябва? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
peterol Отговорено 11 Февруари, 2010 Автор Доклад Сподели Отговорено 11 Февруари, 2010 клегата dj69 го е написал:Intel-a e PCI Express, a CM 9 тката си е minipci [img alt=]http://mikrotik-bg.net/Smileys/default/smiley.gif .видях че реал вижъна продават интелки със minipci слот http://www.realvision.bg/view_product.php?pid=126 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
diyan Отговорено 11 Февруари, 2010 Доклад Сподели Отговорено 11 Февруари, 2010 I takiva imam, mini PCI,samo da pogledna kakvi modeli Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts