koko Публикувано 20 Януари, 2010 Доклад Сподели Публикувано 20 Януари, 2010 Някой има ли информация как са нещата с лицензии за платени хотспот зони в испания и италия и по специялно за милано ме интересува в момента. като гледам масово тарифите са в порядъка на 40-50Е за макс 6-8мбита та ми се въртят някои идеи. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Отговорено 20 Януари, 2010 Доклад Сподели Отговорено 20 Януари, 2010 Да но не е ли по-скъп и на едро нета ? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 20 Януари, 2010 Администратор Доклад Сподели Отговорено 20 Януари, 2010 Зле е там в Италия много полицейски щуротии пазене на логове и глупости инак пари там се вадят и аз вадя в Рим 64к за ?30 GSM операторите се без покритие и сме актуални то в Италия под клетката е 3 чертички GSM-a инак лицензите не знам защото мрежата там е в къмпинг и нямаме конкуренция Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване