Mitko Публикувано 24 Юни, 2009 Доклад Сподели Публикувано 24 Юни, 2009 Здравейте, едно въпросче имам - може ли на микротика да му се каже до точно определени сайтове да имат достъп юзерите от локалната мрежа? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 Mupo neTkoB Отговорено 24 Юни, 2009 Доклад Сподели Отговорено 24 Юни, 2009 може. единия вариант е да им пуснеш достъп само до тези сайтове [code] ;;; Allowed Sites chain=srcnat action=masquerade src-address=172.16.201.0/24 dst-address-list=Allowed_sites [уууу@хххх] /ip firewall address-list> print Flags: X - disabled, D - dynamic # LIST ADDRESS 0 ;;; abv.bg Allowed_sites 194.153.145.0/24 1 ;;; AVG update server Allowed_sites 193.86.3.36 Теория - това е когато знаете всичко, но нищо не работи Практика - това е когато всичко работи, но не знаете защо При нас съчетаваме теорията с практиката - НИЩО не работи и нямаме понятие защо!!! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 Mitko Отговорено 25 Юни, 2009 Автор Доклад Сподели Отговорено 25 Юни, 2009 Много благодаря за идеята.. точно такова нещо ми се въртеше из главата но не бях сигурен в реализацията. Имам направено обратно правило за достъп по списък от вън навътре... но за отвътре на вън не се бях сетил :-/ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Въпрос
Mitko
Здравейте, едно въпросче имам - може ли на микротика да му се каже до точно определени сайтове да имат достъп юзерите от локалната мрежа?
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
2 отговори на този въпрос
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване