bambo Отговорено 20 Януари, 2010 Доклад Сподели Отговорено 20 Януари, 2010 разбира се винаги остава варианта да си уреждаш сам правата :-) да не говорим че има доста "свободни" канали, които искат само да подпишеш един договор и това е, няма пари, имаш право да ги разпространяваш. 1 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
px1 Отговорено 23 Октомври, 2010 Доклад Сподели Отговорено 23 Октомври, 2010 Има и по лесен вариант.Обаждаш се на някой приятел с лиценз и започваш да работиш на негов терен,след което добавяш допълнителни населени места с което таксата почти не се променя.Е имаш си вече съдружник. 1 www.streambg.net Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
gbdesign Отговорено 7 Декември, 2010 Автор Доклад Сподели Отговорено 7 Декември, 2010 Как се прави акаунтинг на мултикастният трафик? Имам 100-тина телевизии идващи ми мултикастно. С минимални оптимизации на мрежата и ограничения, които най-вероятно ще останат скрити за клиентите, нещата ще се получат. Въпроса ми е как се прави акаунтинг, че нещо не ми е до край ясно... Моля не ме убеждавайте в предимствата на уникаст решения...не ме интересуват такива. Искам да си направя, изцяло моя система за управление на абонатите, която да интегрирам в управляващият софтуер /LMS/. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 8 Декември, 2010 Администратор Доклад Сподели Отговорено 8 Декември, 2010 Чрез VLAN до приемника или евентуално някакъв софтуерен плеер който да прави същото да прави влан конекция до място Х и от там да има мултикаст достъп идейно е и да ползваш прокси http://borpas.info/iptvplayer-docs http://sourceforge.net/projects/udpxy/ избора е твой Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
gbdesign Отговорено 8 Декември, 2010 Автор Доклад Сподели Отговорено 8 Декември, 2010 С Vlan мисля че е възможно да стане, само ако до всеки клиент, пускам отделен Vlan, което ми се вижда доста безумно. С прокси до колкото схванах, си прецаквам UDP мултикаста, на който държа. Все трябва да има някакво удачно решение... :-\ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 9 Декември, 2010 Администратор Доклад Сподели Отговорено 9 Декември, 2010 влана ще се иницира от плеера а няма да е за трафика на клиента а само за телевизията http://uctimsclient.berlios.de/ нещо като ама не точно толкова ли ти е отънела на трафик мрежата че неможеш да предвидиш по 3-5 мегабита отгоре на клиент за уникаст Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
gbdesign Отговорено 9 Декември, 2010 Автор Доклад Сподели Отговорено 9 Декември, 2010 Въпросите с трафика съм ги решил. Въпроса с това как да не гледа някой, който не си е платил услугата ме вълнува. Уникаст въобще не го разглеждам, като възможност, не само защото по-умни от мен са решили че е неудачен за IPTV но и моите сметки сочат че е лош избор в голяма мрежа. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор kokaracha Отговорено 9 Декември, 2010 Администратор Доклад Сподели Отговорено 9 Декември, 2010 Въпроса с това как да не гледа някой, който не си е платил услугата ме вълнува. С филтри за igmp "съобщенията" в суича на които непосредствнено се включва клиента Use since OpenBSD 3.x FreeBSD 4.x Centos 5.x Debian 3.x Ubuntu 7.x Аз съм фен на OpenWRT. Горчивината от лошото качество остава дълго след като е преминало удоволствието от ниската цена. _____________________________ ___|____|____|____|____|____|__ _|____|____|____|____|____|____ ___|____|_ Удряй _|____|____|__ _|____|___ главата ___|____|____ ___|____|_ си тук!! |____|____|__ _|____|____|____|____|____|____ ___|____|____|____|____|____|__ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 11 Декември, 2010 Администратор Доклад Сподели Отговорено 11 Декември, 2010 Някакви насоки за криптиране са дадени ТУК ТУК един човечец обяснява някакви работи Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
gbdesign Отговорено 11 Декември, 2010 Автор Доклад Сподели Отговорено 11 Декември, 2010 Нещата май си отиват към Vlan за мултикаст стрийма и ауторизация /управление/ на самите STB приемници. Не особено надеждно но пък ще свърши работа. Някой да знае от къде може да се напазаруват прилични IP STB на добра цена? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 11 Декември, 2010 Администратор Доклад Сподели Отговорено 11 Декември, 2010 Koko беше писал ТУК Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Rompii Отговорено 29 Януари, 2011 Доклад Сподели Отговорено 29 Януари, 2011 Не са ли измислили още някаква "джаджа" на достъпни цени в която да влиза фтп-то и от там да има разклонение за компа и разклонение за примерно цифров приемник? Има ли въобще начин при магистрална оптична мрежа и после при мигриране към фтп до клиента да се пуснат тв програми на тв-то и отделно клиента да си има интернет? Като за идеята да не се изплозва допълнителен комп който да изпраща сигнала към тв-то. Може би не се изразих достатъчно точно, но се надявам да сте разбрали идеята ми. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 29 Януари, 2011 Администратор Доклад Сподели Отговорено 29 Януари, 2011 измислено е приемника е с двупортов суич s-box 6600HD Amino A130H и т.н. Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Rompii Отговорено 31 Януари, 2011 Доклад Сподели Отговорено 31 Януари, 2011 Едното е 400 лв другото над 600. Малко скъпа и нерентабилна ми се струва инвестицията за клиент? Нещо low cost? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 31 Януари, 2011 Администратор Доклад Сподели Отговорено 31 Януари, 2011 има едни китайци ще им издиря сайта правят всичко за авто и STB техника >>> ewayco.com albistechnologies.com Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване