vtbg59 Публикувано 17 Януари, 2010 Доклад Сподели Публикувано 17 Януари, 2010 Продавам дъно s.478 GIGABYTE GA-8IK1100 (Rev 2.x),cpu P4 3GHz/1Mb/800MHz Prescott нова цена 100 лв.(само заедно). Мога да продам и различни видео карти AGP x4/8. http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=1719 ако има желаещи и въпроси на ЛС реална снимка "Само две неща са безкрайни - вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен." Алберт Айнщайн "...една мрежа е толкова добра колкото нейните създатели..." безспорен факт ! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Собственик Влади Отговорено 24 Януари, 2010 Собственик Доклад Сподели Отговорено 24 Януари, 2010 Продавам дъно s.478 GIGABYTE GA-8IK1100 (Rev 2.x),cpu P4 3GHz/1Mb/800MHz Prescott нова цена 100 лв.(само заедно). Мога да продам и 2х512Мb DDR400 PQI -50 lv имам и различни видео карти AGP x4/8. http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=1719 ЗАПАЗЕНО (но ако има желаещи на ЛС) Запазено Запазено колко да е запазено дръж ни в течение чудя се какво да я правя тази тема Разликата между английските ,руските и българските форуми: в английския форум задаваш въпрос, отговарят в руския задваш въпрос ,отговарят ти и на свой ред те питат нещо в българския форум, като зададеш въпрос всички започват да ти обясняват колко си прост Недей да спориш с глупака. Първо ще те приравни до неговото ниво, после ще те бие с опита си. ------------------- Когато фактите говорят и боговете мълчат Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
vtbg59 Отговорено 31 Януари, 2010 Автор Доклад Сподели Отговорено 31 Януари, 2010 Промяна в обявата процесора е Продаден ,така ,че сега се продава само дъното s.478 GIGABYTE GA-8IK1100 (Rev 2.x) с цена 65 лв.Рама също е продаден и за това е премахнат от обявата. "Само две неща са безкрайни - вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен." Алберт Айнщайн "...една мрежа е толкова добра колкото нейните създатели..." безспорен факт ! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
hardboy142 Отговорено 7 Февруари, 2010 Доклад Сподели Отговорено 7 Февруари, 2010 Навит съм да го купя това дъно. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор Велин Отговорено 7 Февруари, 2010 Администратор Доклад Сподели Отговорено 7 Февруари, 2010 Колеги пишете телефони за връзка в обявите. Ако все пак наистина сте решили да продавате де. Не отговарям на постове написани с шльокавица! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
hardboy142 Отговорено 8 Февруари, 2010 Доклад Сподели Отговорено 8 Февруари, 2010 Готов съм да го купя,но не знам телефон или поне скайп на човека за да се разберем. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
hardboy142 Отговорено 8 Февруари, 2010 Доклад Сподели Отговорено 8 Февруари, 2010 Испратих му поне 3 ЛС но не ми отговаря ,може да не е видял затова пи6а тук.Ако може дами дамеш телефон да се разберем. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
vtbg59 Отговорено 15 Февруари, 2010 Автор Доклад Сподели Отговорено 15 Февруари, 2010 Новия собственик на МВ е hardboy142 със здраве да си я ползва.ПРОДАДЕНА "Само две неща са безкрайни - вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен." Алберт Айнщайн "...една мрежа е толкова добра колкото нейните създатели..." безспорен факт ! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts