Администратор Велин Отговорено 1 Януари, 2010 Администратор Доклад Сподели Отговорено 1 Януари, 2010 преди два месеца и аз пробрах да стриймвам, ама "коре" суича орязва мултикаста и така къдреше, не ми се човъркаше, няма чалъм за експерименти Не отговарям на постове написани с шльокавица! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Boyan Отговорено 1 Януари, 2010 Доклад Сподели Отговорено 1 Януари, 2010 умен суич няма пък и не е мултикаст въпреки че и при него е същата изтория Разочарованието от лошото качество, остава дълго след удоволствието от ниската цена.. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 1 Януари, 2010 Автор Администратор Доклад Сподели Отговорено 1 Януари, 2010 този резултат е от устройство което не желае мултикаст имам чувството че някой лан карти/драйвери за тях не се тачат с мултикаста Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Boyan Отговорено 1 Януари, 2010 Доклад Сподели Отговорено 1 Януари, 2010 този резултат е от устройство което не желае мултикаст имам чувството че някой лан карти/драйвери за тях не се тачат с мултикаста .... multicast=0 # #HTTP unicast parameters unicast=1 .... Това и за http unicast ли важи?! Разочарованието от лошото качество, остава дълго след удоволствието от ниската цена.. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 2 Януари, 2010 Автор Администратор Доклад Сподели Отговорено 2 Януари, 2010 http://mumudvb.braice.net/mumudvbwiki/index.php/DocsEn http://mumudvb.braice.net/mumudvb/doc/mumudvb-1.6.1/README_CONF.html дано ти помогне Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Boyan Отговорено 2 Януари, 2010 Доклад Сподели Отговорено 2 Януари, 2010 от тук гледах та си направих конфига. Разочарованието от лошото качество, остава дълго след удоволствието от ниската цена.. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
promind Отговорено 24 Март, 2010 Доклад Сподели Отговорено 24 Март, 2010 А някой успял ли е да подкара mumudvb под dreambox и ако да КАК?? http://www.techstream.eu/ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Boyan Отговорено 13 Май, 2010 Доклад Сподели Отговорено 13 Май, 2010 И в крайна сметка се оказа че ss2 няма силата да изкара цял транспондер в който има над 3-4 канала тъй като не поддържа "full transport stream" http://www.dvb-bg.com/showpost.php?p=160325&postcount=16 с други думи не става за IPTV Разочарованието от лошото качество, остава дълго след удоволствието от ниската цена.. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
slevin Отговорено 13 Май, 2010 Доклад Сподели Отговорено 13 Май, 2010 И в крайна сметка се оказа че ss2 няма силата да изкара цял транспондер в който има над 3-4 канала тъй като не поддържа "full transport stream" http://www.dvb-bg.com/showpost.php?p=160325&postcount=16 с други думи не става за IPTV Не е точно така. В спецификацията, параметрите за data са Aggregate throughput - 42 Mbps, което мисля е малко под възможностите за транзпондер с приблизителни параметри SR 27500 fec 7/8(около 44 Mbps), Освен това до колкото помня онези времена, при руснаците беше много нашумял offline интернета, и когато се вдигаха скоростите по траспондерите в даден момент се оказа, че демултиплексора е не се справя с високия SR. Това накара ентусиасти да експериментират и така се установи, че при учеличаване на тактовата честота на FlexCopII, картата се справя и с по-големи потоци. Модификацията и е елементарна. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Boyan Отговорено 14 Май, 2010 Доклад Сподели Отговорено 14 Май, 2010 За съжеление антената ми е закотвена на един сателит и повечето транспондери са с SR 30000 7/8 Дай я на сам, rev. 2.3 не ми пречи да я натисна с поялника. Разочарованието от лошото качество, остава дълго след удоволствието от ниската цена.. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 14 Май, 2010 Автор Администратор Доклад Сподели Отговорено 14 Май, 2010 @slevin имай предвид че това е карта на 12 годишна архитектура сега си спомни преди 12 години какъв комп си имал аз имам pinnacle от същия период обаче архитектурата му е къде къде по напред и вади цял транспондер а има един друг проблем добрия стар PCI контролер версия 2,2 който не е обновяван от '93 насам и има капацитет от 266 MB/s (по скоро на половина) при налично TBS DVB-S2 PCI-E 6980 Dual Tuner 265,00лв с DVB-S2 Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Boyan Отговорено 14 Май, 2010 Доклад Сподели Отговорено 14 Май, 2010 @slevin имай предвид че това е карта на 12 годишна архитектура сега си спомни преди 12 години какъв комп си имал аз имам pinnacle от същия период обаче архитектурата му е къде къде по напред и вади цял транспондер а има един друг проблем добрия стар PCI контролер версия 2,2 който не е обновяван от '93 насам и има капацитет от 266 MB/s (по скоро на половина) при налично TBS DVB-S2 PCI-E 6980 Dual Tuner 265,00лв с DVB-S2 Живот и здраве мисля до някой ден TBS DVB-S2 PCI-E 6920 145,00лв. Разочарованието от лошото качество, остава дълго след удоволствието от ниската цена.. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 14 Май, 2010 Автор Администратор Доклад Сподели Отговорено 14 Май, 2010 6980 е с 2 тунера демек 2 транспондера а с 6920 х2 цената отива бая нагоре а за тези които искат да са по по ТУК $900 Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
slevin Отговорено 16 Май, 2010 Доклад Сподели Отговорено 16 Май, 2010 @slevin имай предвид че това е карта на 12 годишна архитектура сега си спомни преди 12 години какъв комп си имал аз имам pinnacle от същия период обаче архитектурата му е къде къде по напред и вади цял транспондер а има един друг проблем добрия стар PCI контролер версия 2,2 който не е обновяван от '93 насам и има капацитет от 266 MB/s (по скоро на половина) при налично TBS DVB-S2 PCI-E 6980 Dual Tuner 265,00лв с DVB-S2 Мнението ми беше по отношение на това, което каза Боян..., че картата не се справя добре при транспондери с над 3-4 тв канала. което не е така. Затова споменах и параметри. Иначе спор няма.... СС2 е на доста годинки. Но все още може да служи добре Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 17 Май, 2010 Автор Администратор Доклад Сподели Отговорено 17 Май, 2010 не е важен броя канали а битрейта може да е транспондер с радиа Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване