¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Публикувано 13 Януари, 2010 Доклад Сподели Публикувано 13 Януари, 2010 Попаднах на това : http://smartcom.bg/main.phtml?sid=80&mid=5 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kmeta Отговорено 13 Януари, 2010 Доклад Сподели Отговорено 13 Януари, 2010 имам два такива от около 4 години. не забиват, но без защита портовете горят на поразия. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Отговорено 13 Януари, 2010 Автор Доклад Сподели Отговорено 13 Януари, 2010 нещo като smart+pico ли е, има ли web? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
insertoff Отговорено 13 Януари, 2010 Доклад Сподели Отговорено 13 Януари, 2010 Да и аз бях взел преди няколко години 2-3 бр.Все още работят някъде по мрежата. Това което прави pico+ smart switch реализира и тоя суич. Макар да са направени по друг начин функциите. Управлява се с тяхна програмка. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kmeta Отговорено 13 Януари, 2010 Доклад Сподели Отговорено 13 Януари, 2010 няма web. само с програмче. имаше вариант с запоени газоразрядници и POE. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор Велин Отговорено 13 Януари, 2010 Администратор Доклад Сподели Отговорено 13 Януари, 2010 интересно и ленсно лоу кост решение за някои проблеми ако има защити на портовете ше зема един да го тествам . Не отговарям на постове написани с шльокавица! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
insertoff Отговорено 13 Януари, 2010 Доклад Сподели Отговорено 13 Януари, 2010 точно лоу кост не е Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Отговорено 18 Януари, 2010 Автор Доклад Сподели Отговорено 18 Януари, 2010 Оф нещо не ми отваря линка му.. А нали при пико + смарт примерно се "губи" един лан порт за да се вържат пикото и смарта..При този напрактиа е вързано вътре на самата платка и си има 8 пълноценни порта ? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kmeta Отговорено 18 Януари, 2010 Доклад Сподели Отговорено 18 Януари, 2010 точно така! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор Велин Отговорено 18 Януари, 2010 Администратор Доклад Сподели Отговорено 18 Януари, 2010 Оф нещо не ми отваря линка му.. А нали при пико + смарт примерно се "губи" един лан порт за да се вържат пикото и смарта..При този напрактиа е вързано вътре на самата платка и си има 8 пълноценни порта ? ем ползвай тогава Клевъра със софта за уравление няма ти трябва пико Не отговарям на постове написани с шльокавица! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Отговорено 18 Януари, 2010 Автор Доклад Сподели Отговорено 18 Януари, 2010 Ами аз днеска много го разцъках clevera и по ми хареса от смарта особено като държане на софтуера през пикото.. Иначе за софта на Realtec не съм тествал ама утре може да пробвам . Но този не бях го виждал... p.s. Да ама няма да е утре май, че нямам инсталнат линукс за тестове . p.s.2 Освен ако не изровя някой боза за winxP . Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване