Begasa Публикувано 23 Март Доклад Сподели Публикувано 23 Март Здравейте имам един малък проблем, като отворя NAT към вътрешен ИП не работи, също така не мога да Ping на Публичния ИП адрес от друга мрежа Рутера е Mikrotik E50UG с версия 7.15.3 Ако някой знае какъв може да е проблема Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 Администратор JohnTRIVOLTA Отговорено 24 Март Администратор Доклад Сподели Отговорено 24 Март На 23.03.2025 г. at 17:35, Begasa написа: Здравейте имам един малък проблем, като отворя NAT към вътрешен ИП не работи, също така не мога да Ping на Публичния ИП адрес от друга мрежа Рутера е Mikrotik E50UG с версия 7.15.3 Ако някой знае какъв може да е проблема Expand Здравейте! Може да ни предоставите конфигурацията тук за да може със сигурност да се намери решение на проблема. За целта може да използвате следната команда в терминал: export file=myconfig като допълнително с текстов редактор може да редактирате файла преди да го ъплоуднете, като заместите имена и публични адреси с други символи, ако е необходимо! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Въпрос
Begasa
Здравейте имам един малък проблем, като отворя NAT към вътрешен ИП не работи, също така не мога да Ping на Публичния ИП адрес от друга мрежа
Рутера е Mikrotik E50UG с версия 7.15.3
Ако някой знае какъв може да е проблема
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
1 отговор на този въпрос
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване