space Публикувано 1 Декември Доклад Сподели Публикувано 1 Декември Здравейте някой получил ли е нов договор от Юнайтет файбър след като те са взели каналната мрежа? Предполагам че не и ми е чудно на какво основание ще ми взимат парите и не е ли сега момента за колективна жалба? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
px1 Отговорено 1 Декември Доклад Сподели Отговорено 1 Декември (Редактирано) Питахме адвокатска фирма, отговори че всичко е точно и изпипано. Друг е въпроса че в някой населине места мрежата не е тяхна а общинска. Проучи казуса с гр.Перник. Редактирано 1 Декември от px1 www.streambg.net Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
master Отговорено 2 Декември Доклад Сподели Отговорено 2 Декември На 1.12.2024 г. at 6:20, space написа: Здравейте някой получил ли е нов договор от Юнайтет файбър след като те са взели каналната мрежа? Предполагам че не и ми е чудно на какво основание ще ми взимат парите и не е ли сега момента за колективна жалба? До момента вие ползвахте каналната мрежа на б т к ? Analog Audio™ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
space Отговорено 3 Декември Автор Доклад Сподели Отговорено 3 Декември Преди 20 часа, master написа: До момента вие ползвахте каналната мрежа на б т к ? Не схванах ироничния въпрос? Да ползвам ,канална мрежа и все повече се чудя за какво плащам , всмисъл по кадастър те нямат нишо, нямат нищов градчето и се чудя как да ги чеша? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
master Отговорено 3 Декември Доклад Сподели Отговорено 3 Декември Плащаш поради няколко основни причини.. защото нямаме държава, защото някой хора подариха б т к на чужди интереси, защото сме разделени и т.н. Ако трябва да сме честни те нямат нищо на много места. Сега съвсем друг е въпроса как са "уредили" нещата документално? Не е лошо да се консултираш с адвокат и то не един, от личен опит смея да твърдя че и там има хора които не си знаят материята както трябва. Ерп тата също на много места нямат нищо но искат пари което до колкото ми е известно с точните адвокати пада в канала. Analog Audio™ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
space Отговорено 4 Декември Автор Доклад Сподели Отговорено 4 Декември Преди 20 часа, master написа: Плащаш поради няколко основни причини.. защото нямаме държава, защото някой хора подариха б т к на чужди интереси, защото сме разделени и т.н. Ако ..... Абсолютно си прав и аз така мисля,но за съжаление съм сравнително малка фирма с ограничени възможности, а и съм сигурен че ако сега се обединим няколко фирми с подходящите адвокати може и да постигнем нещо ,мойте възможности са до тук разговарям с 5-6 колеги ,но колкото повече се съберем ще има по голяма тежест....поне така мисля? Пък и сега е момента докато е каша и при тях! 2 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване