ianiovski Публикувано 18 Ноември, 2023 Доклад Сподели Публикувано 18 Ноември, 2023 Може ли от някъде да се закупят рекламни материали като ключодържатели, химикалки или каквото да е било на MikroTik? Имам само една химикалка, която ми я дадоха от някъде и това е ,а съм фена на марката и ми се иска и някой друг аксесоар да си взема . Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
byte Отговорено 18 Ноември, 2023 Доклад Сподели Отговорено 18 Ноември, 2023 https://vesuviustreamline.com/category/92/mikrotik-fen-zona.html 1 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ianiovski Отговорено 19 Ноември, 2023 Автор Доклад Сподели Отговорено 19 Ноември, 2023 (Редактирано) Еее супер, ще си взема тениската и химикалата, а чашата е много хубава , обаче я няма в наличност и то разбираемо защо . P.S. Звънях на телефонна за контакти и казаха, че имат и чашата налична на склад, така че ако някой друг иска я има в наличност Редактирано 19 Ноември, 2023 от ianiovski Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ianiovski Отговорено 23 Декември, 2023 Автор Доклад Сподели Отговорено 23 Декември, 2023 (Редактирано) Редактирано 23 Декември, 2023 от ianiovski 1 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване