DD-WRT Публикувано 9 Септември, 2023 Доклад Сподели Публикувано 9 Септември, 2023 (Редактирано) Здравейте, Продавам MikroTik SXTsq 5 ac (RBSXTsqG-5acD) WLAN антена Работи без проблем. Остана ми излишна от доставчика на интернет и затова се продава. Няма следи от употреба. Не е ремонтирана или модифицирана. Цена:200лв За контакт: НУЛА89704569ПЕТ Остатъчна гаранция: 7-8 месеца Поздрави, Редактирано 9 Септември, 2023 от DD-WRT Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор JohnTRIVOLTA Отговорено 9 Септември, 2023 Администратор Доклад Сподели Отговорено 9 Септември, 2023 Здравейте колега! Поради каква причина антената е на тази цена имайки предвид нова колко струва ? Този форум все пак е да си помагаме , а не да се ощетяваме! 3 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
net-sar Отговорено 12 Септември, 2023 Доклад Сподели Отговорено 12 Септември, 2023 Най вероятно не е разбрал модела на устройството което продава или по-кратко казано "незнае какво продава" Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Inkas Отговорено 12 Септември, 2023 Доклад Сподели Отговорено 12 Септември, 2023 Супер, той като не знае какво продава и аз не знам какво купувам. Предлагам да му го купя за 30лв. 1 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts