MiPSus Публикувано 31 Декември, 2009 Доклад Сподели Публикувано 31 Декември, 2009 Това ми е идея от доста време и все не остава време да се пробва ... и яз можем, и тате може, ма козата си сака пръч! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Отговорено 31 Декември, 2009 Доклад Сподели Отговорено 31 Декември, 2009 Имам такива с процесорен контрол работят безупречно но проблема е в скъпата подръжка на толкова много батерии... p.s. Иначе повечето online UPS си работят на подобен принцип само, че после има инвертор. Но като се скапе 1 акумулатор и всичко пада ...... Ако са много корави (което е много пари) си струва! Ако я правиш сложи малко предпазители особено преди "геврека". Както и термо на 105 градуса да спира тока.. има ги в кафе машините. Пък и са няколко лева на магазина. И някакви защити от към лана, че контролера няма да му хареса. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор Велин Отговорено 31 Декември, 2009 Администратор Доклад Сподели Отговорено 31 Декември, 2009 в тая схема трябва да се предвиди тока на зареждане на батериите когато са изтощени и тока който трябва да храни през останалото време трасето .. да не стане така, че докато не се заредят добре батериите да си офлайн , според мен по - добре си преработи някое апц , като му сложиш от комуникационите акомулатори на Монбат. Не отговарям на постове написани с шльокавица! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Отговорено 31 Декември, 2009 Доклад Сподели Отговорено 31 Декември, 2009 Мда при мен има едно реле което прави "байпас" когато са изтощени или ги няма ... Но после го добавяхме като се видя проблема Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване