space Публикувано 23 Декември, 2022 Доклад Сподели Публикувано 23 Декември, 2022 Ха да ни е честита новата цена за канална мрежа , чудно ми е само как вдигат цената и КРС мълчи по този въпрос? Да не говорим че малък оператор като мен ,освен че имам надписани метри ,а и сумата става солидна. Със сигурност много тук са на моето положение,но докога ли ще ни изтърпят нервите? А и интересен е казуса че в много населени места ,нямат документ за собственност т.е. каналната им мрежа не съществува в кадастъра ?? излиза че взимат пари незаконно? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 23 Декември, 2022 Администратор Доклад Сподели Отговорено 23 Декември, 2022 Ограничи им услугите в мрежата ти. Много хубаво работи добавянето на лаг. 2 Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
px1 Отговорено 23 Декември, 2022 Доклад Сподели Отговорено 23 Декември, 2022 (Редактирано) Колко пък толкова качиха цената? 1-3 ст. на метър Има решение което определя че ВИВАКОМ не е монополиста на какалната мрежа и не подлежат на утвърждаване на цените (има вече и други оператори и алтернативи), въпреки че има населени места в които няма друг вариант за подземни трасета. Редактирано 23 Декември, 2022 от px1 www.streambg.net Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
master Отговорено 24 Декември, 2022 Доклад Сподели Отговорено 24 Декември, 2022 Едва ли е проблема в сумата колкото в самата идея да разчистят конкуренцията 1 Analog Audio™ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
space Отговорено 26 Декември, 2022 Автор Доклад Сподели Отговорено 26 Декември, 2022 На 23.12.2022 г. at 17:34, px1 написа: Колко пък толкова качиха цената? 1-3 ст. на метър Има решение което определя че ВИВАКОМ не е монополиста на какалната мрежа и не подлежат на утвърждаване на цените (има вече и други оператори и алтернативи), въпреки че има населени места в които няма друг вариант за подземни трасета. Ами не са 1-2 ст , на Ф25 хдпе примерно беше около 5ст сега става 10ст ,което на дадени километри скача с двойна сума,другото е че да в големите градове има улична и енерго мрежа, но в по малките няма нищо освен БТК.Друг фактор е че Булсрам ме дъмпи с цени,малък град не можеш да вдигнеш цените на 20-25 лв бягат от теб, Вивата също- 20мбит 8.99лв ,клиента не го интересува кабела иска да разцъква телефона и да плаща малко. Относно ограничаване на услуга,пак същото........колко булсат иптв и А1 приемници минават през мрежата ми ...не ми се мисли. Хайде весела коледа,ще оцеляваме някак.. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
master Отговорено 26 Декември, 2022 Доклад Сподели Отговорено 26 Декември, 2022 Като минават през мрежата ви ще трябва да плащат. Нямам идея защо някой колеги си затварят очите. Заради техните услуги ние сме инвестирали хиляди за няколко месеца, отделно повече трафик. Някак не го приемам за правилно. Analog Audio™ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
space Отговорено 27 Декември, 2022 Автор Доклад Сподели Отговорено 27 Декември, 2022 На 26.12.2022 г. at 12:05, master написа: Като минават през мрежата ви ще трябва да плащат. Нямам идея защо някой колеги си затварят очите. Заради техните услуги ние сме инвестирали хиляди за няколко месеца, отделно повече трафик. Някак не го приемам за правилно. Така е ,аз преди няколко месеца упгрейднах единия линк на 10г ,но пък като ги шейпна ,реват , а каките от Бусрама това и чакат ,почват да им говорят колко бил скапан нета,че тяхния видиш ли няма проблем, а изобщо не ги знам как се оправят в моя район само с една връзка от 1г ,нета им е супер особенно вечер едвам достигат 10-15 мбит ,ама ........ Не е правилно но пък има отлив на клиенти ако ги лагвам Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
master Отговорено 27 Декември, 2022 Доклад Сподели Отговорено 27 Декември, 2022 По добре отлив отколкото да им караш трафика. Или им казваш да си плащат! Analog Audio™ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
byte Отговорено 29 Декември, 2022 Доклад Сподели Отговорено 29 Декември, 2022 Вие имате ли IPTV-та ? С какви сървър-клиент ги реализирате ? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Inkas Отговорено 29 Декември, 2022 Доклад Сподели Отговорено 29 Декември, 2022 (Редактирано) Според мен, най-правилното решение е да ги шейпваш на опраделена скорост. Примерно свързаноста към БСК - 1G (спрямо мрежата си преценяваш на колко). Когато канала не е претоварен, на клиентите всичко им работи. Вечер, като има много маймуни на клона, не работи. Когато звъннат, кол центъра обяснява на клиентите, че Булсатком няма споразумение с нас и че имаме ограничен капацитет помежду ни. Преди 4 часа, byte написа: Вие имате ли IPTV-та ? С какви сървър-клиент ги реализирате ? Тук не можах да си схвана въпроса? Сървъри, като хардуер ли имаш предвид? Редактирано 29 Декември, 2022 от Inkas Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
byte Отговорено 30 Декември, 2022 Доклад Сподели Отговорено 30 Декември, 2022 Като цяло всичко - сървъри, ministra?, боксове при клиента ? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Inkas Отговорено 30 Декември, 2022 Доклад Сподели Отговорено 30 Декември, 2022 Преди 1 час, byte написа: Като цяло всичко - сървъри, ministra?, боксове при клиента ? Май това е най-евтиното решение. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
byte Отговорено 30 Декември, 2022 Доклад Сподели Отговорено 30 Декември, 2022 За stalkera, гледах някакви излекувани плеъри за андроид боксове, стават ли ? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 31 Декември, 2022 Администратор Доклад Сподели Отговорено 31 Декември, 2022 Много лимитирано решение е таз Министа малка екосистема че и много тежка. hls-proxy е доста по напред, и има бол клиенти за смарт тв. Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Inkas Отговорено 1 Януари, 2023 Доклад Сподели Отговорено 1 Януари, 2023 (Редактирано) На 30.12.2022 г. at 15:28, byte написа: За stalkera, гледах някакви излекувани плеъри за андроид боксове, стават ли ? С тези евтините андроидски боксове, никаква няма да я свършиш. По-добре ползвай магове или TVIP-та. Някой колеги ползват и TH100, от които са доволни, но аз лично не съм ги тествал. Редактирано 1 Януари, 2023 от Inkas Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване