gdanov Публикувано 11 Юли, 2022 Доклад Сподели Публикувано 11 Юли, 2022 и в 3те магазина които са ми известни го няма изобщо или е backordered. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
master Отговорено 12 Юли, 2022 Доклад Сподели Отговорено 12 Юли, 2022 Имаш ли опция за друг модел? "Очаквана наличност в склад Централна Европа - 16-12-2022" Analog Audio™ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
gdanov Отговорено 12 Юли, 2022 Автор Доклад Сподели Отговорено 12 Юли, 2022 пффф, такава суша никога не е било, не само за МТ търся МТ със АРМ и повече РАМ и този е единствения от тези с под 8 порта който ми излезе... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
master Отговорено 12 Юли, 2022 Доклад Сподели Отговорено 12 Юли, 2022 Не се тревожи и по-лошо ще става. За някой компоненти дават срок 2028г. 1 Analog Audio™ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
msboy Отговорено 12 Юли, 2022 Доклад Сподели Отговорено 12 Юли, 2022 (Редактирано) Преди 5 часа, master написа: Не се тревожи и по-лошо ще става. За някой компоненти дават срок 2028г. Определено много по-лошо ще става. Днес се обадих на една фирма и питам дали имат наличен модел Микротик и ми казаха че го има но е по-скъп !? И аз попитах колко по-скъп и цитирах текущата цената написана в сайта и ми казаха да натисна бутона F5 след малко и ще я видя. В момента на разговор бяха променили цената от сайта. Рефрешнах и новата цена беше с около 400 лв. отгоре. Редактирано 12 Юли, 2022 от msboy допълване Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 12 Юли, 2022 Администратор Доклад Сподели Отговорено 12 Юли, 2022 Преди 9 часа, master написа: Не се тревожи и по-лошо ще става. За някой компоненти дават срок 2028г. Ще минаваме на китайски марки. Гениалната мисъл "някой друг ще ни го направи", вече бере плодовете си. 1 Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
PoYPoY Отговорено 4 Септември, 2022 Доклад Сподели Отговорено 4 Септември, 2022 От скоро е наличен в Сенетик RB450Gx4 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване