¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Публикувано 28 Декември, 2009 Доклад Сподели Публикувано 28 Декември, 2009 Най веротно няма да се намери нов.. Но приемам и на платка или свален от платка стига да работи. Оферти на ЛС или на 0886811477. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор Велин Отговорено 29 Декември, 2009 Администратор Доклад Сподели Отговорено 29 Декември, 2009 Най веротно няма да се намери нов.. Но приемам и на платка или свален от платка стига да работи. Оферти на ЛС или на 0886811477. туй да не беше за медиа... и аз търсих нещо подобно ама нещо не можах да намеря. Не отговарям на постове написани с шльокавица! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Отговорено 29 Декември, 2009 Автор Доклад Сподели Отговорено 29 Декември, 2009 Не едно старо АП което искам да спася за 7 ми път Но вече нямам чипове То и да намеря няма да е голяма загуба но ми се искаше да го подкарам пак . Ама няма да е очудя и в някой медиа да го има макар, че не ми се струва много надежден чипа ... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор Велин Отговорено 29 Декември, 2009 Администратор Доклад Сподели Отговорено 29 Декември, 2009 ако си искал да го спасяваш да бе сложил по - яка защита, но защитата ще струва колкото радиото, изравняване на потенциалите му е майката Не отговарям на постове написани с шльокавица! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Отговорено 29 Декември, 2009 Автор Доклад Сподели Отговорено 29 Декември, 2009 Еми с 2 беше и то от скъпите Ама са пуснали той кабела беше малко се пойзпарил Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Отговорено 27 Януари, 2010 Автор Доклад Сподели Отговорено 27 Януари, 2010 Някой няма ли някой старо дъно или АП.. то обикновено там го има . Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
peterol Отговорено 27 Януари, 2010 Доклад Сподели Отговорено 27 Януари, 2010 имам доста прецакани дъна.къде да гледам за тоз чип.дъното с вграден лан ли трябва да бъде Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Отговорено 27 Януари, 2010 Автор Доклад Сподели Отговорено 27 Януари, 2010 да той е малък квадратен някъде около лан порта и си пише IP101 на него... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
netronix Отговорено 27 Януари, 2010 Доклад Сподели Отговорено 27 Януари, 2010 абе колеги малко оф топик ама, не могат ли тези лан чипове да се купят от някъде? имам предвид за всички видове лан продукти, било то на МТ, уби, тп-линк и пр. Вече имам най-различни с изпаткал лан. Wireless is more temperamental & variable than a woman’s mood! "no matter how hard you try, you just can NOT please everyone" "където глупостта е образец-там разума е безумие.."Гьоте Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Отговорено 27 Януари, 2010 Автор Доклад Сподели Отговорено 27 Януари, 2010 Ами могат Но се изискват бройки аз съм проверявал за аналогични и ми отговориха съвсем културно, че под 10000 бройки няма да има смисъл да говорим! Е то добре ама какво да ги прая ... Няма продаване... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
netronix Отговорено 28 Януари, 2010 Доклад Сподели Отговорено 28 Януари, 2010 еби му меча, да бяха казали 100 пак бива Това 10 000 на нищо не прилича Някъде не ги ли продават на дребно ? То не е и само един чип... Wireless is more temperamental & variable than a woman’s mood! "no matter how hard you try, you just can NOT please everyone" "където глупостта е образец-там разума е безумие.."Гьоте Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Отговорено 27 Март, 2010 Автор Доклад Сподели Отговорено 27 Март, 2010 Още бройки ми трябват Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Joro_Blg Отговорено 27 Март, 2010 Доклад Сподели Отговорено 27 Март, 2010 Чети тук. http://clubs.dir.bg/showflat.php?Board=wifi&Number=1947478219&page=12&view=collapsed&sb=5&vc=1 http://www.joro711.com Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts