Здравейте, имам нужда от вашата помощ за hEX RB750Gr3.
Имам следния проблем:
Рутера работи дълго време с една конфигурация, наложи се да правя промени и реших, че е по-просто да започна "на чисто".
Направих ресет (натиснато ключе при включване на захранването и изчакване да започне да мигa USR, след това освобождаване на ключето)
След ресета hEX RB750Gr3 не ми дава адрес (по DHCP) на нито един от портовете.
Интернетския порт си взима адрес (когато го включа към друг рутер), но като не мога да взема адрес зад рутера си, не мога да стигна до конфигурацията....
Пробвах и сетнах статично IP от мрежата 192.168.88.0/24, но и така компютъра не вижда гейтуея/рутера на 192.168.88.1
Помагайте - как да "съживя" този RB750Gr3? Къде греша?
Въпрос
Стефан
Здравейте, имам нужда от вашата помощ за hEX RB750Gr3.
Имам следния проблем:
Рутера работи дълго време с една конфигурация, наложи се да правя промени и реших, че е по-просто да започна "на чисто".
Направих ресет (натиснато ключе при включване на захранването и изчакване да започне да мигa USR, след това освобождаване на ключето)
След ресета hEX RB750Gr3 не ми дава адрес (по DHCP) на нито един от портовете.
Интернетския порт си взима адрес (когато го включа към друг рутер), но като не мога да взема адрес зад рутера си, не мога да стигна до конфигурацията....
Пробвах и сетнах статично IP от мрежата 192.168.88.0/24, но и така компютъра не вижда гейтуея/рутера на 192.168.88.1
Помагайте - как да "съживя" този RB750Gr3? Къде греша?
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
13 отговори на този въпрос
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване