RudY-ElectriC Публикувано 26 Декември, 2009 Доклад Сподели Публикувано 26 Декември, 2009 Здравейте можете ли да кажете по няколко думи за този рутер D-Link DIR-300 Open-Source дали става за AP става въпрос за закачане на не повече от 3 4 клиента и как според вас се държи след префлашване с DD-WRT Благодаря Весели празници …Ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарни...те. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо… К. Иречек, Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Отговорено 26 Декември, 2009 Доклад Сподели Отговорено 26 Декември, 2009 Ами с по стария 524 без спецялен софт имам 3 ма закачени и постоянно е натоварен но няма проблеми.. Би трябвало този модел за който питаш да е по-добър пък и с друг ос още повече но това е предположение. Трябва да се тества и то за какви скорости питаш? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Semoff Отговорено 26 Декември, 2009 Доклад Сподели Отговорено 26 Декември, 2009 Аз от 1 година съм с такъв Dir-300 с DD-WRT (не помня коя версия беше) ... бачка супер. Само дето е голяма играчка докато го сложиш Но определено си заслужава. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
RudY-ElectriC Отговорено 27 Декември, 2009 Автор Доклад Сподели Отговорено 27 Декември, 2009 Благодаря за одговорите а между времено кажете някои устроиство което става за клиент …Ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарни...те. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо… К. Иречек, Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
qwerty Отговорено 28 Декември, 2009 Доклад Сподели Отговорено 28 Декември, 2009 Аз от 1 година съм с такъв Dir-300 с DD-WRT (не помня коя версия беше) ... бачка супер. Само дето е голяма играчка докато го сложиш Но определено си заслужава. Малко ми се вижда странно да се държи "супер", след като DD-WRT се оказа , че не е за него. На официалният сайт пише, че се поддържа, но след качването му на рутера се оказва, че е било излишно (няма я опцията AP и др.)... Ако изключим проблема с DD-WRT , то с оригиналния наистина си работи добре. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване