budisimo Публикувано 3 Декември, 2021 Доклад Сподели Публикувано 3 Декември, 2021 Моля за мнение за тези два модела сплайсери,кой бихте ми препоръчали. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
niki6 Отговорено 4 Декември, 2021 Доклад Сподели Отговорено 4 Декември, 2021 За начало стават ,като първия по ми вдъхва доверие. Ако се натрупат пари потарси нещо от класа на INNO VIEW8 PRO . Тази година продаваха последни бройки от 7 -ма генерация и беха на цени от 8К с ддс. В КСТ има и AL-9. Също така което и да земеш първо помисли за читав нож .Заварката най много зависи от ножа. 1 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Inkas Отговорено 5 Декември, 2021 Доклад Сподели Отговорено 5 Декември, 2021 Аз преди 2 седмици си купих AI-9 от България и е страхотна машина. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Basaev Отговорено 19 Декември, 2021 Доклад Сподели Отговорено 19 Декември, 2021 На 5.12.2021 г. at 23:33, Inkas написа: Аз преди 2 седмици си купих AI-9 от България и е страхотна машина. Откъде я купи и за колко пари? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Inkas Отговорено 19 Декември, 2021 Доклад Сподели Отговорено 19 Декември, 2021 От Екском за 2800 май беше Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
budisimo Отговорено 20 Декември, 2021 Автор Доклад Сподели Отговорено 20 Декември, 2021 От Чехия може да се купи през ebay около 1600лв. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
niki6 Отговорено 22 Декември, 2021 Доклад Сподели Отговорено 22 Декември, 2021 Само се чудя май бех написал че AL-9 го има в KST , но чукча винаги писател той не бил читател . Сигурно го има и в другите фирми или можеби там не си пазарил .Ако не си с лоша история в тая фирма пробвай я Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване