Здравейте. Имам проблем с един пренос със eoip между 2 микротик rb951. Не ползвам ip sec. По тунела върви мултикаст Iptv в реално време без проблем. При връщане назад на предаване обаче, започва едно зацикляне(накъсване на моменти) на картината. Като времена на icmp през тунела са от 13-15ms,трафик минава повече от 50Мбпс. Според вас на какво може да се дължи това? Пробвах да вдигна MTU на тунела на 1500, не помага. Тествах с IGMP snooping, не помага. Спирах fast path и forward, няма ефект. Спрял съм Stp. Dont fragment ми е на ''no'' по тунелите.
Въпрос
v3ctor
Здравейте. Имам проблем с един пренос със eoip между 2 микротик rb951. Не ползвам ip sec. По тунела върви мултикаст Iptv в реално време без проблем. При връщане назад на предаване обаче, започва едно зацикляне(накъсване на моменти) на картината. Като времена на icmp през тунела са от 13-15ms,трафик минава повече от 50Мбпс. Според вас на какво може да се дължи това? Пробвах да вдигна MTU на тунела на 1500, не помага. Тествах с IGMP snooping, не помага. Спирах fast path и forward, няма ефект. Спрял съм Stp. Dont fragment ми е на ''no'' по тунелите.
Редактирано от v3ctorАдрес на коментара
Сподели в други сайтове
Top Posters For This Question
24
12
7
2
Popular Days
23 Септ.
20
24 Септ.
10
17 Ноем.
5
26 Септ.
3
Top Posters For This Question
v3ctor 24 posts
JohnTRIVOLTA 12 posts
kokaracha 7 posts
net-sar 2 posts
Popular Days
23 Септ. 2021
20 posts
24 Септ. 2021
10 posts
17 Ноем. 2021
5 posts
26 Септ. 2021
3 posts
Posted Images
47 отговори на този въпрос
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване