kretos Публикувано 26 Юли, 2021 Доклад Сподели Публикувано 26 Юли, 2021 (Редактирано) Здравейте, имам един проблем с LHG LTE kit антена на Микротик след ъпдейт не мога да я подкарам отново да работи. Може ли някой да ми помогне, ако трябва ще си платя само да тръгне. Редактирано 26 Юли, 2021 от kretos Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 Администратор 111111 Отговорено 27 Юли, 2021 Администратор Доклад Сподели Отговорено 27 Юли, 2021 Дай малко информация какво си творил? Форумната врачка е на море, и да не я мъчим. Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 kretos Отговорено 27 Юли, 2021 Автор Доклад Сподели Отговорено 27 Юли, 2021 Преди година купих антената за място където и мобилните оператори нямат покритие. Антената се спряваше отлично и поддържаше висока за мястото скорост. Свалих я с цел да ъпдейтна фърмуера. Ъпдейтнах го и антената спря да работи. Не искаше да се кънектне. Направих ресет. Вкарвах ръчно APN а. Гледах разни клипчета но явно не ми стига капацитет за тия джаджи. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 Администратор 111111 Отговорено 29 Юли, 2021 Администратор Доклад Сподели Отговорено 29 Юли, 2021 Правиш ли разлика между "спря да работи" и "не се конектва"? Сигурно ли е че SIM картата не е разместена окислена? Какви са съобщенията в лог-а? Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 kretos Отговорено 30 Юли, 2021 Автор Доклад Сподели Отговорено 30 Юли, 2021 (Редактирано) Пробвах с различни карти на 5те оператора. По принцип не се кънектва. А спря да работи в смисъл да си върши работата. А тези съобщения не ги знам къде се виждат. Редактирано 30 Юли, 2021 от kretos Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 Администратор 111111 Отговорено 31 Юли, 2021 Администратор Доклад Сподели Отговорено 31 Юли, 2021 Winbox > Log Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Въпрос
kretos
Здравейте, имам един проблем с LHG LTE kit антена на Микротик след ъпдейт не мога да я подкарам отново да работи. Може ли някой да ми помогне, ако трябва ще си платя само да тръгне.
Редактирано от kretosАдрес на коментара
Сподели в други сайтове
5 отговори на този въпрос
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване