Bulgaran Публикувано 14 Март, 2021 Доклад Сподели Публикувано 14 Март, 2021 (Редактирано) Здравейте, сблъсках се с проблем който така и не можах да реша. Ползвам NVR HIKVISION от 3 години като преди това работеше с TP LINK ARCHER C7 v.2 , с активирано DMZ, без никакви проблеми. Реших да сменя AC rрутера с AX такъв като избрах пак TP Link AX 50, настроих го със същите настройки като C7, след стартирането му камерите се виждат с IVMS 4500 - 3-4 минути след което изписва че няма връзка с тях.Пак рестартираш, виждат се пак 3-4 минути и пак изчезват. Какво ли не мъчих, да ги подкарам през IVMS 4500 не стана, само през HIK Connect успях да ги пусна с този AX 50. Смених вчера за момент рутера с един стар Tp Link 7400 и всичко си заработи без грешка. Та съвета ми е избягвайте го засега този модел рутер, може би след време ще получи някой ъпдейт и ще го оправят но засега го замених с друг модел. Редактирано 14 Март, 2021 от Bulgaran Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
px1 Отговорено 14 Март, 2021 Доклад Сподели Отговорено 14 Март, 2021 (Редактирано) Ползва ли virtual server настройките вместо DMZ DMZ не препоръчвам да се ползва. ще нахапеш доста вируси и проблеми най добре смени и порт 8000 с друг Редактирано 14 Март, 2021 от px1 www.streambg.net Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mishell Отговорено 14 Март, 2021 Доклад Сподели Отговорено 14 Март, 2021 Опитай да зададеш в IVMS настройките на камерата DNS 8.8.8.8При мен така се оправи, че от онзи ден ми изчезна камерата без да съм пипал нищо и това намерих като решение. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
nikymix_pz Отговорено 11 Май, 2021 Доклад Сподели Отговорено 11 Май, 2021 Ако не си се оправил ,ъпгрейд на фърмуера ! Ако не стане търсиш някъде нат буст и го спираш и всичко тръгва вече 2 пъти с различни арчери ми се случва ... За това послушах колега от форума вземам MERCUSYS ac12g работи като ах10 -ката горе долу има повече покритие , и на всичкото отгоре не забива като арчера ! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване