lz1mak Публикувано 21 Януари, 2021 Доклад Сподели Публикувано 21 Януари, 2021 Здравейте. Преди време си взех от тук втора упортеба рутер борд. Сега мисля да пробвам да му сложа wifi карта за 5GHz. Имам някаква панелна антена за тази честота. Моля за съвет какво mini PCI да търся като надеждност (втора употреба, бюджета ми е ограничен). Благодаря Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор JohnTRIVOLTA Отговорено 21 Януари, 2021 Администратор Доклад Сподели Отговорено 21 Януари, 2021 (Редактирано) Преди 1 час, lz1mak написа: Здравейте. Преди време си взех от тук втора упортеба рутер борд. Сега мисля да пробвам да му сложа wifi карта за 5GHz. Имам някаква панелна антена за тази честота. Моля за съвет какво mini PCI да търся като надеждност (втора употреба, бюджета ми е ограничен). Благодаря Кой модел ти е борда ? Ето нещо евтино ! Редактирано 21 Януари, 2021 от JohnTRIVOLTA Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
peterol Отговорено 21 Януари, 2021 Доклад Сподели Отговорено 21 Януари, 2021 да ти подаря една R52 https://www.ebay.com/itm/RouterBOARD-R52-350-TV7R52-350-/383519512634 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
lz1mak Отговорено 22 Януари, 2021 Автор Доклад Сподели Отговорено 22 Януари, 2021 Това е рутер борда заедно с кутията за него, импровизирах и преправих кутия от изгорял DLink. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване