lz1mak Публикувано 11 Януари, 2021 Доклад Сподели Публикувано 11 Януари, 2021 Здравейте, Тази машинка по спецификация поддържа 2 и 5 гигахерца. Дали софтуерно позволява да се изключва един от двата банда? Идеята ми е да я ползвам като точка за доспъп в квартирни условия в 5 гигарца банд с малка (10-15 децибела) панелна антена. Ако съм разбрал правилно от спецификацията, може да работи освен в AC, то и в старите a/b,g,n стандарти. На мен ми трябват именно тези старите стандарти, да свързвам телефоните и лаптопа. Трябва да покрие две стаи разположени в една линия. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор JohnTRIVOLTA Отговорено 11 Януари, 2021 Администратор Доклад Сподели Отговорено 11 Януари, 2021 (Редактирано) Радиото е едно - двубандово и на която честота го нагласиш на нея ще работи ! В твоя случай ще трябва да я нагласиш на 5GHz a/n/ac . b и g са стандарти само на 2.4GHz. Редактирано 11 Януари, 2021 от JohnTRIVOLTA Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
lz1mak Отговорено 12 Януари, 2021 Автор Доклад Сподели Отговорено 12 Януари, 2021 Преди 19 часа, JohnTRIVOLTA написа: Радиото е едно - двубандово и на която честота го нагласиш на нея ще работи ! В твоя случай ще трябва да я нагласиш на 5GHz a/n/ac . b и g са стандарти само на 2.4GHz. Супер. Благодаря, това ми трябваше. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване