Администратор kokaracha Публикувано 30 Ноември, 2020 Администратор Доклад Сподели Публикувано 30 Ноември, 2020 Продавам 8 портов гигабитов рутер Ubiquiti EdgeRouter PRO 8 в добро работно техническо състояние,без забележки.Всички интерфейси и портове са тествани и работят за което гарантирам.Причина за продажбата е ъпгрейд на мрежа. Има козметични драскотини по капака в следствие на монтаж/демонтаж в рак-а. Цена - 300 лв. Контакти : на ЛС във форума или тел. O885 9O 85 осем шест Рутера се намира във Свиленград. ubnt@ubnt:~$ show version Version: v2.0.9 Build ID: 5346345 Build on: 10/28/20 16:47 Copyright: 2012-2020 Ubiquiti Networks, Inc. HW model: EdgeRouter Pro 8-Port HW S/N: XXXXXXXXXX Use since OpenBSD 3.x FreeBSD 4.x Centos 5.x Debian 3.x Ubuntu 7.x Аз съм фен на OpenWRT. Горчивината от лошото качество остава дълго след като е преминало удоволствието от ниската цена. _____________________________ ___|____|____|____|____|____|__ _|____|____|____|____|____|____ ___|____|_ Удряй _|____|____|__ _|____|___ главата ___|____|____ ___|____|_ си тук!! |____|____|__ _|____|____|____|____|____|____ ___|____|____|____|____|____|__ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор kokaracha Отговорено 16 Февруари, 2021 Автор Администратор Доклад Сподели Отговорено 16 Февруари, 2021 Нова цена - 280лв. Use since OpenBSD 3.x FreeBSD 4.x Centos 5.x Debian 3.x Ubuntu 7.x Аз съм фен на OpenWRT. Горчивината от лошото качество остава дълго след като е преминало удоволствието от ниската цена. _____________________________ ___|____|____|____|____|____|__ _|____|____|____|____|____|____ ___|____|_ Удряй _|____|____|__ _|____|___ главата ___|____|____ ___|____|_ си тук!! |____|____|__ _|____|____|____|____|____|____ ___|____|____|____|____|____|__ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор kokaracha Отговорено 15 Юни, 2021 Автор Администратор Доклад Сподели Отговорено 15 Юни, 2021 Все още е наличен. Use since OpenBSD 3.x FreeBSD 4.x Centos 5.x Debian 3.x Ubuntu 7.x Аз съм фен на OpenWRT. Горчивината от лошото качество остава дълго след като е преминало удоволствието от ниската цена. _____________________________ ___|____|____|____|____|____|__ _|____|____|____|____|____|____ ___|____|_ Удряй _|____|____|__ _|____|___ главата ___|____|____ ___|____|_ си тук!! |____|____|__ _|____|____|____|____|____|____ ___|____|____|____|____|____|__ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts