vtbg59 Публикувано 19 Ноември, 2020 Доклад Сподели Публикувано 19 Ноември, 2020 здр., търся да закупя или под наем мрежа клас C /24 полезна ще е и информацията за тези които ползват под наем на вивата и др. на ЛС . "Само две неща са безкрайни - вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен." Алберт Айнщайн "...една мрежа е толкова добра колкото нейните създатели..." безспорен факт ! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
vtbg59 Отговорено 8 Октомври, 2021 Автор Доклад Сподели Отговорено 8 Октомври, 2021 здр., темата стана рязко актуална . "Само две неща са безкрайни - вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен." Алберт Айнщайн "...една мрежа е толкова добра колкото нейните създатели..." безспорен факт ! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор kokaracha Отговорено 9 Октомври, 2021 Администратор Доклад Сподели Отговорено 9 Октомври, 2021 Cgnat ? Use since OpenBSD 3.x FreeBSD 4.x Centos 5.x Debian 3.x Ubuntu 7.x Аз съм фен на OpenWRT. Горчивината от лошото качество остава дълго след като е преминало удоволствието от ниската цена. _____________________________ ___|____|____|____|____|____|__ _|____|____|____|____|____|____ ___|____|_ Удряй _|____|____|__ _|____|___ главата ___|____|____ ___|____|_ си тук!! |____|____|__ _|____|____|____|____|____|____ ___|____|____|____|____|____|__ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
nikymix_pz Отговорено 21 Октомври, 2021 Доклад Сподели Отговорено 21 Октомври, 2021 Cgnat скоро и навсякъде ,вече и големите оператори рязко почнаха да го ползват Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор Самуил Арсов Отговорено 22 Октомври, 2021 Администратор Доклад Сподели Отговорено 22 Октомври, 2021 И отварящ търсачката на google и тя ти казва, че трябва да кликнеш на отметката за да докажещ, че не си робот. Вярно е, че големите пускат cgnat но го комбинират с ipv6, така наречение Dual Stack, в този вариант Google, Facebook, Amazon, Akamai и други ги достъпваш през ipv6 1 https://itservice-bg.net Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts