skuller Публикувано 11 Декември, 2009 Доклад Сподели Публикувано 11 Декември, 2009 имам един странен проблем ..(преди го нямаше ) вкъщи ползвам един дир-300 и като съм пуснал скайпа невиждам нито на баща ми нито на майка ми скайпа както и те моя .. на още едно място кадето съм сложил подобен рутер пак има същия проблем . пренасочил съм по 1 порт за скайп към всеки компютър като на единия компютър порта е 10001 на другия 30003 на третия 50005 .. рествам рутера . рествам пц-тата и тва си седи така .. пак несе виждаме помежду си .. пиша по скайпа .. пращам файлове .. и нищо .. чак като тръгна да набера даден юзър ( примерно на майка ми скайпа) чак тогава се появява на линия ( и то не всеки път) .. някакви идей на какво се дължи това :? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 12 Декември, 2009 Администратор Доклад Сподели Отговорено 12 Декември, 2009 UPnP пуснато ли е и на рутера и на компа Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Отговорено 12 Декември, 2009 Доклад Сподели Отговорено 12 Декември, 2009 При мен при пуснати UPnP пак се получаваше и доколкото разбрах проблема е, че машините не са с реални IP та.. п.п. Но сега се замислям, че най-често се появява тоя бъг при адсл ките ... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
skuller Отговорено 12 Декември, 2009 Автор Доклад Сподели Отговорено 12 Декември, 2009 несам с адсл .. реалното ип е на рутера а компютрите са с ип-та 192.168.0.х Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Отговорено 13 Декември, 2009 Доклад Сподели Отговорено 13 Декември, 2009 Пробва ли по нов фирмуер? Аз имах доста проблеми с един по стар модел от тази серия. Но след ъпдейт се оправи Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване